Τζανακόπουλος: Αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία

Τζανακόπουλος: Αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος Eurokinissi

Σχολιάζοντας την κίνηση του Γ. Λαζαρίδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για τον χρόνο που επέλεξε ο βουλευτής να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, λίγο μετά την ιστορική συμφωνία του Eurogroup.

Δεν δημιουργείται πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία η οποία συνεχίζει αρραγής ήταν το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Τζανακόπουλου μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Γ. Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την κυβερνητική σταθερότητα ωστόσο παρατήρησε ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για τον χρόνο που επέλεξε ο βουλευτής να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, λίγο μετά την ιστορική συμφωνία του Eurogroup.

«Συνεχίζουμε με απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο της οριστικής και αμετάκλητης εξόδου από το μνημόνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας ανησυχεί».

Σχολιάζοντας την κίνηση του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρθηκε σε απόσπασμα των όσων δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος στην πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα