news 24/7

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Η πλήρης στήριξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Πώς ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος συντάχτηκε απολύτως με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Και τυπικά ο Γιώργος Σταθάκης υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος.

Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων

Τροπολογία για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ. Τζανακόπουλος: "Σκάνδαλο. Τινάξατε στον αέρα τη λειτουργία της"

Σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή, σχετικά με τροπολογία που έφερε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με την οποία αλλάζει τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που πρέπει να έχει ο διοικητής της ΕΥΠ.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στη Βουλή

Τζανακόπουλος: Το μητρώο της κυβέρνησης κάθε άλλο παρά λευκό είναι

"Αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε διανοηθεί να κάνει το 1/100 από όσα έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είχε γίνει οριακά επανάσταση των μέσων στη χώρα. Σήμερα φαίνεται ότι δεν τρέχει τίποτα και αυτό αναδεικνύει μια από τις μεγάλες πληγές της Δημοκρατίας στη χώρα" σημείωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δ. Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Η πολιτική Μητσοτάκη είναι δεξιότατη, νεοφιλελεύθερη και αυταρχική

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι η ομιλία του πρωθυπουργού είχε σαφή ιδεολογικό χρωματισμό. Επισήμανε ότι η διεύρυνση της φορολογικής βάσης είναι ο τρόπος με τον οποίο το ΔΝΤ περιγράφει την κατάργηση του αφορολόγητου και ζήτησε διευκρινίσεις από Μητσοτάκη- Σταϊκουρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Ο τρόπος αντιμετώπισης των fake news δεν είναι τόσο εύκολος όσο νομίζουμε

«Ο τρόπος αντιμετώπισης των fake news δεν είναι τόσο εύκολος όσο πιθανόν να νομίζουμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής της Α’ Αθηνών, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην προεκλογική εκδήλωση με θέμα «Fake news & ΜΜΕ» που έγινε στο κεντρικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Πολύ δύσκολη μάχη - Εφικτή και αναγκαία η εκλογική ανατροπή

Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, είναι διαμετρικά αντίθετα και έχουν αντικρουόμενες κοινωνικές στοχεύσεις, επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Επικράτειας κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Η πολιτική της ΝΔ είναι κοινωνικά επιζήμια αλλά και οικονομικά αναποτελεσματική

Ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών, σημείωσε επίσης ότι η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία είναι δυνατόν να ανατραπεί.

Τζανακόπουλος: Η Κύπρος είναι πλήρως προστατευμένη ως κράτος μέλος της Ε.Ε.

Τζανακόπουλος: Η Κύπρος είναι πλήρως προστατευμένη ως κράτος μέλος της Ε.Ε.

Η Ε.Ε ανταποκρίθηκε με μια φωνή στο θέμα των τουρκικών προκλήσεων δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάτι όπως είπε συσχετίζεται με την αναβάθμιση της Ελλάδας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

News 24/7 στους 88,6: Live στο στούντιο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

News 24/7 στους 88,6: Live στο στούντιο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Καλεσμένος στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην Α' Αθηνών.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Ανάπτυξη με αυξημένους μισθούς, νέες θέσεις εργασίας, στοχευμένες φοροελαφρύνσεις

"Είναι αναγκαίο να έχουμε ανάπτυξη αλλά με επίκεντρο τον κόσμο της εργασίας, δηλαδή, τους εργαζόμενους. Όχι ανάπτυξη με συντριβή της εργασίας" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας.

Φωτό αρχείου: Βουλή

Τζανακόπουλος: "Ιδού ποιοι αξιοποίησαν τις μετατάξεις - Να αποσύρει η ΝΔ Τραγάκη και Δημοσχάκη"

Στοιχεία για τις μετατάξεις μόνιμου προσωπικού που χρησιμοποίησαν τα κόμματα, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ζητώντας να αποσύρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τραγάκη - Δημοσχάκη. “Χωρίς να επηρεάζεται η δημοσιονομική πορεία της χώρας τα αντίμετρα” πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση προχώρησε σύμφωνα με το Σύνταγμα και το νόμο

Στις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. "Η αμφισβήτηση της Νέας Δημοκρατίας δεν βρίσκει απολύτως καμία συνταγματική βάση" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Να δεσμευθεί ο κ. Μητσοτάκης ότι αν χάσει στις ευρωεκλογές θα μείνει μέχρι τις εθνικές εκλογές

"Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το μέτρο. Νομίζει ότι απευθύνεται σε golden boys" δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ χαρακτήρισε μεγάλο ψέμα τα περί υπογραφής Αχτσιόγλου σε 7ημερες συμβάσεις εργασίας.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στη Βουλή

Τζανακόπουλος: Απολίτικος, ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης

"Ο κ. Μητσοτάκης έμοιαζε περισσότερο με τον Στέφανο Χίο", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής και συμπλήρωσε ότι "είναι σαφές ποιος επέλεξε να εκτροχιάσει τη συζήτηση" .

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Εμείς καταθέτουμε μομφή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι σε πολιτικό και στρατηγικό αδιέξοδο, σημείωσε ο ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι έχει καταρρεύσει η αντιπολιτευτική του τακτική

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πό τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο

Τζανακόπουλος για Novartis: Ο λαός γνωρίζει ότι έστηναν δουλειές

"Όλος ο λαός γνωρίζει ότι έστηναν δουλειές, ότι έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα παρασιτώντας σε βάρος του ελληνικού λαού" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. "Tο κρίσιμο σήμερα είναι η ελληνική Δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει την έρευνά της" τόνισε.

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: "Ο κ. Μητσοτάκης αγκάλιασε τις ακροδεξιές πρακτικές"

Ο πρόεδρος της ΝΔ "υιοθέτησε τις ακροδεξιές πρακτικές και τελικά αυτές γυρνούν εναντίον του" συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την διακοπή της ομιλίας του κ. Μητσοτάκης. Τι είπε για την υπόθεση Πετσίτη και την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Κεντρικός Τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας

Τζανακόπουλος κατά Στουρνάρα: Τεράστια ερωτήματα για τον τρόπο που διοικεί την Τράπεζα της Ελλάδας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά του κ. Στουρνάρα, με αφορμή δίωξη στελέχους της Τράπεζας. Στην επίθεση και ο Παύλος Πολάκης για τον συνεργάτη του κεντρικού τραπεζίτη και το δάνειο των 800.000 ευρώ.

Ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα δίνει σάρκα και οστά στο προοδευτικό μέτωπο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην ΕΡΤ κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ για δεξιά στροφή και έκανε λόγο για στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση ευρύτατου προοδευτικού μετώπου ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, στη λιτότητα και στην ακροδεξιά.

Κατερίνη: Εννιά προσαγωγές και μια σύλληψη για τα επεισόδια στην ομιλία Τζανακόπουλου

Κατερίνη: Εννιά προσαγωγές και μια σύλληψη για τα επεισόδια στην ομιλία Τζανακόπουλου

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν την Πέμπτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εννιά προσαγωγές και μία σύλληψη, η οποία αφορά σε εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Ομιλία Τζανακόπουλου σε κατάμεστη αίθουσα - Απ' έξω ακροδεξιοί

Ομιλία Τζανακόπουλου σε κατάμεστη αίθουσα - Απ' έξω ακροδεξιοί

"Κόντρα στους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, το μήνυμα της Αριστεράς είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης" τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την Κατερίνη.

Φωτό αρχείου: Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καταφέρει να μην μειωθεί το αφορολόγητο

Από την Κατερίνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις υπέρ των αγροτών. Τι είπε για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, το ακατάσχετο, την ενίσχυση των ακτινιδίων και της καπνοπαραγωγής.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Βούληση της ΝΔ να μην προτείνει τον Παυλόπουλο το 2020

Στις ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές που χωρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναφέρθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,' οι οποίες όπως είπε “σκιαγραφούν μια καθαρή κοινωνική και πολιτική αντίθεση στο δίπολο λαός-ελίτ”.

Ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Σενάρια φαντασίας η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Δεν τίθεται θέμα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Η απάντηση Σπυράκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος για Μητσοτάκη: Ανυπόστατες καταγγελίες - Υιοθετεί ψευδείς ειδήσεις και ακροδεξιές πρακτικές

Σκληρή επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις Μητσοτάκη. “Το γεγονός ότι στον κ. Μητσοτάκη δεν αρέσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να προσβάλλει τους θεσμούς και τους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού” σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης, σε γραμμή Σαμαρά, ενισχύει τον εθνικισμό στην πΓΔΜ

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, χαρακτηρίζοντας ΝΔ και VMRO τις δύο όψεις του ίδιου ακροδεξιού νομίσματος.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης θυμίζει Tea Party, ούτε καν Θάτσερ

Η κυβέρνηση με την ανάκτηση της εργασίας , η ΝΔ με την οικονομική ελίτ, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Χαρακτήρισε αντισυνταγματική και Φρανκενστάιν την πρόταση Μητσοτάκη για ΕΝΦΙΑ. Και οι γιατροί του ΕΣΥ στη ρύθμιση για αναδρομικά. Κανένας κίνδυνος από Καμμένο.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τα πρώτα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις φωτιές

O υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων έκτακτη οικονομική βοήθεια ύψους 20 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία

Σχολιάζοντας την κίνηση του Γ. Λαζαρίδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για τον χρόνο που επέλεξε ο βουλευτής να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, λίγο μετά την ιστορική συμφωνία του Eurogroup.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης θέλει πρόσθετο μνημόνιο ως άλλοθι

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι στην πραγματικότητα επιθυμεί νέο μνημόνιο για να δικαιολογήσει το πρόγραμμα "σοκ και δέους" που ετοιμάζει, ενώ συμβούλεψε τη ΝΔ να μη βιάζεται για τις εκλογές γιατί θα χάσει στην ώρα της

Μέγαρο Μαξίμου

Μαξίμου: Πολιτικός καθοδηγητής της ΝΔ ο Μαρινάκης

Απάντηση στις δηλώσεις του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι “το επικίνδυνο για τη δημοκρατία δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση αλλά η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις συκοφαντίες”.

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Τζανακόπουλος: Δεν έχουμε συμφωνία για τις φρεγάτες, μόνο συζητήσεις

Η κυβέρνηση δεν επιβεβαίωσε τα όσα είπε προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας λέγοντας ότι ο κ. Κουβέλης σχολίασε σχετικό δημοσίευμα, "όμως οι απαραίτητες απαντήσεις δόθηκαν από τον κ. Καμμένο"