Βαρβιτσιώτης: “Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο μου”

Βαρβιτσιώτης: “Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο μου”

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε στο γραφείο του - Οι κουκουλοφόροι πέταξαν τρικάκια για τον Κουφοντίνα. Πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό ο αστυνομικός φρουρός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Επίθεση από κουκουλοφόρους σημειώθηκε στο γραφείο του Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Περίπου 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ανέβηκαν στον β’ όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του, επί της οδού Γενναδίου 3, στο κέντρο της Αθήνας. Αφού έγραψαν συνθήματα στους διαδρόμους και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα τράπηκαν σε φυγή.

Βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση ανέβασε ο ίδιος στον προφίλ του στο twitter:

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στη γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απειλές ισχυρίζεται πως δέχτηκε ο αστυνομικός που ηγείται της φρουράς του βουλευτή, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει να πυροβολήσει μια φορά για εκφοβισμό στον αέρα.

Λίγη ώρα μετά ο ίδιος έκανε και δηλώσεις έξω από το γραφείο του:

ΝΔ: Να κατανοήσει η κυβέρνηση τις ευθύνες της

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα. Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους. Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα