Φίλιππος Πλιάτσικας: “Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία των Πυξ Λαξ”

Φίλιππος Πλιάτσικας: “Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία των Πυξ Λαξ”
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας glomex

Καλεσμένος της εκπομπής 2night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Οι Πυξ Λαξ, η αρχή του τέλους και η συγκλονιστική ιστορία με το "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις" και το κορίτσι που ξύπνησε από κώμα.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στο 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τους Πυξ Λαξ φυσικά να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και εκ των ιδρυτικών μελών του ιστορικού ροκ συγκροτήματος, αναφέρθηκε στις πρώτες δύσκολες μέρες και τις συναυλίες με τα… μετρημένα στα δάχτυλα εισιτήρια, τον ρόλο του Μπάμπη Στόκα και το τέλος που έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα.

Την περίοδο που έγινε επαγγελματικό με τους Πυξ Λαξ δεν ήμουν στην καλύτερή μου κατάσταση. Είχα βαρύ πένθος με τον πατέρα μου και δεν είχα μυαλό να το συνειδητοποιήσω. Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας δεν ξέρω αν θα είχαμε δημιουργηθεί. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε κόσμος στις συναλίες, από τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτήριοων από 7 άτομα μέχρι κανένα. Κάναμε διάφορες δουλειές για να ζήσουμε, εμείς είχαμε φτιάξει μαγαζί με πίτσες, αλλά δεν ξέραμε να φτιάχνουμε”, είπε αρχικά για να προσθέσει σχετικά με την “τελευταία συναυλία” του συγκροτήματος:

Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Φίλιππος Πλιάτσικας: Μου είπαν ότι ξύπνησε από το κώμα ακούγοντας το “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μοιράστηκε και μία πολύ συγκινητική ιστορία με το τραγούδι “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις” και ένα κορίτσι που βρισκόταν σε κώμα: “Ήταν μια ιστορία πολύ συγκινητική. Είχε έρθει ένας άνδρας και μια γυναίκα και το παιδί τους είχε μείνει σε κώμα και αγαπούσε πολύ ένα τραγούδι του συγκροτήματος. Τους είχε πει ο γιατρός να της βάζουν αυτό το τραγούδι να ακούει και τελικά ξύπνησε. Η ιστορία αυτή ήταν τόσο συγκινητική που αργήσαμε πολύ να βγούμε στη σκηνή. Ελπίζω να είναι καλά αυτό το κορίτσι. Το τραγούδι ήταν το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις»”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα