Αλέξανδρος Παρθένης: “Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα”

Αλέξανδρος Παρθένης: “Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα”
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλά για το χειρουργείο που του άλλαξε τη ζωή Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Παρθένης, μίλησε για την περιπέτεια υγείας του που τον έκανε να δει τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

Για την καριέρα του ως ηθοποιός και μοντέλο, για τη σύντροφό του αλλά και για το χειρουργείο που του άλλαξε τη ζωή έκανε λόγο το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον χώρο του μόντελινγκ, στην ένταση του επαγγέλματος και στις δυσκολίες που έιχε αντιμετωπίσει.

“Θυμάμαι το άγχος του να αλλάξουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ρούχα για να ξαναβγούμε, τα πολύωρα ταξίδια για να πας στη δουλειά, η πολύωρη αναμονή του να βγεις και να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Για να έχεις ένα αποτέλεσμα στην πασαρέλα στο μόντελινγκ, όπου η πασαρέλα κρατούσε μάξιμουμ μια ώρα, ήταν πολλές ώρες πριν η προετοιμασία και οι πρόβες. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και σε ένα θεατρικό έργο”, τόνισε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο Αλέξανδρος μίλησε και για την σχέση του με την την Βιβή Κωστοπούλου, τονίζοντας πως είναι ο άνθρωπός του.

“Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε 5 χρόνια μαζί και όπως λέω ζούμε μαζί, είναι αυτό που με συμπληρώνει. Νομίζω ότι είναι καρμικό. Δεν θέλω βιολογικό παιδί γιατί μεγαλώνουμε αλλά έχω δυο παιδιά της συντρόφου μου από τον πρώτο της γάμο”, είπε.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει και την περιπέτεια της υγείας του, που του άλλαξε τον τρόπο που βλέπει πλέον την ζωή, ενώ ανέφερε πως πλέον ζει το κάθε λεπτό στο 100%.

“Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%”, σημειώνει ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα