Βαρθακούρης για Big Brother: “Απειλούσαν την οικογένεια μου”

Βαρθακούρης για Big Brother: “Απειλούσαν την οικογένεια μου”
Ο Χάρης Βαρθακούρης στο After Dark Youtube

Ο Χάρης Βαρθακούρης ως καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή "After Dark" τοποθετήθηκε σχετικά με την εποχή που παρουσίασε το Big Brother και πως το κοινό του ριάλιτι τον αντιμετώπιζε ύστερα από κάθε live.

To “Big Brother” ολοκληρώθηκε όμως ο Χάρης Βαρθακούρης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την εμπειρία της παρουσίασης του γνωστου ριάλιτι, 20 χρόνια μετά τον ερχομό του στην ελληνική τηλεόραση. Μαζί με τη σύντροφο του, Αντελίνα Βαρθακούρη, βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, μιλώντας για τις απειλές και τη σχεδόν τρομοκρατική συμπεριφορά που δέχτηκε, ως παρουσιαστής του show, αλλά και για τη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής: “Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Στις διαφορές εντάξει υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν το συζητώ ότι χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή ή θα έβγαινε αλλιώς. Είναι μια κινητή πείρα κι εγώ έπεσα να κολυμπήσω στον ωκεανό”

Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν πολύ φανατικό κοινό. Να μου στέλνουν να πάθουν τα παιδιά μου κακό ή να εύχονται να πάθω εγώ κακό, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου επειδή εξέλαβαν το ύφος μου ειρωνικό… Δεν είχα κανένα λόγο να ειρωνευτώ κανένα. Λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή κι επειδή κοίταξα κάποιον, να μου στείλεις απειλές. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά το Big Brother”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα