Σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη για επενδυτές ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη για επενδυτές ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος Eurokinissi

Από την Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών εξηγεί τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας για επενδύσεις και αμέσως μετά μεταβαίνει Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup. Και περιοδεία το φθινόπωρο στην Ασία προγραμματίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Για την Νέα Υόρκη και την Βοστώνη αναχωρεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να προσελκύσει άμεσες ξένες επενδύσεις στη χώρα μας.

Ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί από τη Δευτέρα με μεγάλους επενδυτές και εκπροσώπους funds, προκειμένου να τους πείσει ότι αξίζει να επενδύσουν στην Ελλάδα, είτε με άμεσο τρόπο είτε σε ένα δεκαετές κρατικό ομόλογο που προγραμματίζει να εκδώσει η Αθήνα.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την συνεδρίαση του Eurogroup την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Ένα Eurogroup που θα συζητήσει το κείμενο του προγράμματος αυξημένης εποπτείας μετά τις 20 Αυγούστου και που θα είναι έτοιμο την Τρίτη – ή το πιθανότερο- Τετάρτη.

Ο υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, προγραμματίζει και περιοδεία στις χώρες της Ασίας το φθινόπωρο με σκοπό πάλι την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα