Game of Thrones: Η έβδομη σεζόν σε ένα κόμικ σκέτη απόλαυση

Game of Thrones: Η έβδομη σεζόν σε ένα κόμικ σκέτη απόλαυση

Επεισόδιο-επεισόδιο η έβδομη σεζόν σε ένα απολαυστικό κόμικ. Προφανώς και υπάρχουν SPOILERS για όποιον δεν έχει δει ακόμα τον τελευταίο κύκλο

“The post is dark and full of spoilers…”. Εντάξει, η μόνιμη επωδός που συνοδεύει το τελευταίο διάστημα όλα τα άρθρα και τις θεωρίες-αναλύσεις για το Game of Thrones που έκλεισε πανηγυρικά τον έβδομο κύκλο του και μας άφησε ωσάν παγοκολώνες να περιμένουμε πάνω από ένα χρόνο πλέον, για την επόμενη σεζόν.

Πραγματικά, πρέπει να είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν ανά τον κόσμο τι εστί Game of Thrones και δεν έχουν δει ακόμη την έβδομη σεζόν. Λίγες μέρες μετά το φινάλε, οι Christiaan Albers και Abel Hagen, κομίστες των woodenplankstudios, έδωσαν στη δημοσιότητα όλα τα στριπ  από το χιουμοριστικό κόμικ τους, με το οποίο “σχολιάζουν” τα πιο πρόσφατα επεισόδια που είδαμε, ένα προς ένα.

 

Οικογενειακές ιστορίες, ζητήματα διαδοχής θρόνου, ίντριγκες και πάθη, νεκροζώντανοι και σφετεριστές, όλα είναι εδώ, σε επτά σκιτσάκια που όλοι οι οπαδοί του GoT, θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως. Σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Σημειώνεται πως στη σελίδα του Wooden Plank Studios μπορείτε κάθε μέρα να βρίσκετε ένα νέο σκίτσο που αναφέρεται στην pop-culture πραγματικότητα, του διαδικτυακού, και όχι μόνο κόσμου.

#1 Game Of Thrones, Season 7, Episode 3

 

#2 Game Of Thrones, Season 7, Episode 6

#3 Game Of Thrones, Season 7, Episode 1

 

#4 Game Of Thrones, Season 7, Episode 7. Aejon Doing Bend-the-knee-lunges

#5 Game Of Thrones, Season 7, Episode 4

 

#6 Game Of Thrones, Season 7, Episode 5

 

#7 Game Of Thrones, Season 7, Episode 2

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα