ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πώς νιώθετε μετά από ένα χρόνο μάχης με τον κορονοϊό;

Την κούραση, την αγανάκτηση και την ανησυχία για τη διάρκεια των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος με τον κορονοϊό στη ζωή μας. Οι ενθαρρυντικές απαντήσεις των πολιτών για το εμβόλιο.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πόσο ανησυχείτε για τις σχέσεις με την Τουρκία;

Τον φόβο των Ελλήνων για την εξέλιξη των σχέσεων με την Τουρκία, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Πόσοι θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο πολέμου. Πώς βλέπουν τις διερευνητικές, τη στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά και την παρέμβαση Σαμαρά.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Έρευνα 20/20: Τι ξέρουν οι Έλληνες για το 1821 και τη σύγχρονη ιστορία μας;

Οι γνώσεις των Ελλήνων για την επανάσταση του 1821 και τα γεγονότα που οδήγησαν στην Ελλάδα του 2021. Τι απαντούν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7 στη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα

Podcast 20/20: Οι αντοχές του ΕΣΥ και ποια κυβέρνηση χειρίστηκε καλύτερα την Υγεία

Το podcast 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τo Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τι πιστεύουν οι πολίτες για τον δημόσιο και τον ιδωτικό Τομέα Υγείας, τη μάχη απέναντι στην πανδημία και την αποτελεσματικότερη στον τομέα της Υγείας κυβέρνηση στην μεταπολίτευση.

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία: Ευρεία αποδοχή από όσους πολίτες το γνωρίζουν

Θετικοί απέναντι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι «κινούμενοι» ψηφοφόροι αλλά και οι όσοι ψήφισαν κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όπως δείχνει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Έρευνα κόλαφος για τα "πλυντήρια" χρήματος στην Ελλάδα

Αδυναμίες στην πρόληψη, στον εντοπισμό και στην τιμωρία του ξεπλύματος χρήματος στην Ελλάδα εντοπίζει έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης που συντάχθηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παρουσιάζει το "Δικαστικό Ρεπορτάζ"

Podcast 20/20: Κούραση και αγανάκτηση για την πανδημία, άγχος για την οικονομία

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τον κορονοϊό στην συμπλήρωση ενός έτους από το πρώτο κρούσμα. Η ανησυχία των πολιτών για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ο φόβος για την διατήρηση μέτρων περιορισμού και η πρωτόγνωρη ανατροπή στις ζωές τους

Έρευνα 20/20: Πορεία προς το ναδίρ για την κυβέρνηση στη διαχείριση της πανδημίας

Συνεχίζει να αυξάνεται η αντίθεση των πολιτών στην κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7. Χαμηλές πτήσεις και για τον ΣΥΡΙΖΑ.