ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άλλαξε τη ζωή των Ελλήνων ο κορονοϊος;

Την επιστροφή του φόβου για την εξέλιξη της επιδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7. Τι απαντούν οι πολίτες για τα μέτρα, τη χρήση μάσκας, το εμβόλιο και τους χειρισμούς της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Είστε ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην κρίση του κορονοϊού;

Μεγάλη πτώση παρουσιάζει ο βαθμός ικανοποίησης των πολιτών για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην κρίση του κορονοϊού, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τηρείτε τα μέτρα προστασίας;

Ευλαβικά και σε ευρεία κλίμακα, τηρούνται τα μέτρα πιστεύει το 50% των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7. Ωστόσο το 26% πιστεύει πως η μάσκα δεν είναι αποτελεσματική για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Έρευνα 20/20: Ανακούφιση για τους Έλληνες πιθανή νίκη Μπάιντεν - Τι λένε για την ασθένεια του Τραμπ

Διπλή έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7 - πριν και αφού διαγνώσθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με κορονοϊό. Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τις αμερικανικές εκλογές και πώς αποτιμούν τη θητεία του σημερινού προέδρου. Πώς βλέπουν τον Τζο Μπάιντεν και τους ενοίκους του Λευκού Οίκου τις τελευταίες δεκαετίες.

Δυσαρέσκεια των πολιτών για Παιδεία, Τουρισμό και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Την απογοήτευση των πολιτών από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, τις παλινωδίες στην Παιδεία και το βιαστικό άνοιγμα του τουρισμού, καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7. Στο στόχαστρο Κεραμέως και Θεοχάρης

Εντείνονται ο φόβος και το άγχος για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας

Τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και οι σκέψεις τους για την διάρκεια που αυτές θα έχουν, όπως αποτυπώθηκαν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7

Υπέρ της απαγόρευσης των πανηγυριών η πλειοψηφία των Ελλήνων

Θετικά βλέπει την απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση της διεξαγωγής των πανηγυριών έως τέλος Ιουλίου, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7. Όλο και λιγότεροι εκείνοι που θεωρούν ότι τηρούνται τα μέτρα προστασίας.