ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είναι οι Έλληνες ρατσιστές;

Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες όταν ερωτώνται εάν θεωρούν πως η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική όπως δείχνει η έρευνα της aboutpeople για το "20/20" του NEWS 24/7

ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Πώς βλέπετε τους χειρισμούς του Τραμπ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ;

Τις σκέψεις των Ελλήνων για τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7. Πώς κρίνουν τους χειρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι φοβάστε στις σχέσεις μας με την Τουρκία;

Τις σκέψεις των Ελλήνων για τη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά και τις προετοιμασίες ενόψει των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Η ανησυχία για "θερμό επεισόδιο" και η θέληση για συνεργασία και καλή γειτονία.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Παναγιώτης Κουστένης για έρευνα 20/20: Εξορθολισμός του κράτους, αλλά με κοινωνικό έλλειμα (;)

O Παναγιώτης Κουστένης, Διδάσκων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σχολιάζει την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7 σχετικά με τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

Ηλίας Τσαουσάκης για την έρευνα 20/20: Κέρδη και ζημιές, ένα χρόνο μετά τις εκλογές

Ο πολιτικός επιστήμονας και σύμβουλος στρατηγικής σχολιάζει την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Σε Οικονομία, Ανάπτυξη και Κοινωνική Πολιτική μετατοπίζεται το παιχνίδι το επόμενο διάστημα.

Το προσφυγικό, σημαντικότερο ζήτημα για έναν στους τέσσερις Έλληνες

Με τον κορονοϊό και τις οικονομικές του επιπτώσεις, αλλά και τα εθνικά θέματα στο επίκεντρο, το μεταναστευτικό/ προσφυγικό παραμένει ένα από τα ζητήματα που οι πολίτες θεωρούν σημαντικά, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το "20/20" του NEWS 24/7.

Οι Έλληνες λιγότερο "άνετοι" με άλλες θρησκείες από ό,τι με εθνικότητες

Η εθνικότητα, η θρησκεία και το χρώμα, φαίνεται πως εξακολουθούν αποτελούν διαχωριστικούς φραγμούς για αρκετούς από τους πολίτες, που απάντησαν στην έρευνα της aboutpeople για το "20/20" του NEWS 24/7