ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πώς κρίνετε τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

Τις επιδόσεις της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, ενόψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ποιοι υπουργοί τα έχουν πάει καλά και ποιοι όχι. Η εικόνα της αντιπολίτευσης

ΔΥΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ

Σε ποιους υπουργούς βάζουν οι πολίτες κάτω από τη βάση;

Αρνητικές κρίσεις από τους πολίτες στα ζητήματα της Παιδείας και του Περιβάλλοντος, τομείς όπου η κυβέρνηση προχώρησε σε συνολική νομοθέτηση. Τι απάντησαν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7.

ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είναι οι Έλληνες ρατσιστές;

Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες όταν ερωτώνται εάν θεωρούν πως η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική όπως δείχνει η έρευνα της aboutpeople για το "20/20" του NEWS 24/7

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι φοβάστε στις σχέσεις μας με την Τουρκία;

Τις σκέψεις των Ελλήνων για τη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά και τις προετοιμασίες ενόψει των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Η ανησυχία για "θερμό επεισόδιο" και η θέληση για συνεργασία και καλή γειτονία.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Παναγιώτης Κουστένης για έρευνα 20/20: Εξορθολισμός του κράτους, αλλά με κοινωνικό έλλειμα (;)

O Παναγιώτης Κουστένης, Διδάσκων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σχολιάζει την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7 σχετικά με τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

Ηλίας Τσαουσάκης για την έρευνα 20/20: Κέρδη και ζημιές, ένα χρόνο μετά τις εκλογές

Ο πολιτικός επιστήμονας και σύμβουλος στρατηγικής σχολιάζει την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Σε Οικονομία, Ανάπτυξη και Κοινωνική Πολιτική μετατοπίζεται το παιχνίδι το επόμενο διάστημα.

Δυσαρέσκεια των πολιτών σε Οικονομία, Εργασία, Επενδύσεις, Κοινωνική πολιτική

Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες από το κυβερνητικό έργο σε ό,τι αφορά τον τομέα της Οκονομίας και σε εκείνους πέριξ αυτής. Οι απαντήσεις τους στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7.

Αντιμετώπιση της πανδημίας και ψηφιόποιηση στα επιτεύγματα της κυβέρνησης

Θετικές είναι για την κυβέρνηση οι κρίσεις των πολιτών σε ό,τι αφορά την διαχείριση της πανδημίας του νέου κορονοϊού αλλά και την ψηφιοποίηση του κράτους. Πώς αυτό αποτυπώνεται στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7.

"Δεν πείθει" τους πολίτες η αντιπολίτευση

Έναν χρόνο μετά τις εκλογές οι πολίτες δεν εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τι απάντησαν στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7, λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.