20/20 ΕΡΕΥΝΕΣ - Η ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ | NEWS 24/7

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πώς νιώθετε μετά από ένα χρόνο μάχης με τον κορονοϊό;

Την κούραση, την αγανάκτηση και την ανησυχία για τη διάρκεια των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος με τον κορονοϊό στη ζωή μας. Οι ενθαρρυντικές απαντήσεις των πολιτών για το εμβόλιο.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πόσο ανησυχείτε για τις σχέσεις με την Τουρκία;

Τον φόβο των Ελλήνων για την εξέλιξη των σχέσεων με την Τουρκία, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Πόσοι θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο πολέμου. Πώς βλέπουν τις διερευνητικές, τη στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά και την παρέμβαση Σαμαρά.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Μια καταγραφή ταξικής διαίρεσης της ελληνικής κοινωνίας μέσα από δύο παραδείγματα

O Σάκης Ζαχάρος, μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΜέΡΑ25, γράφει στο NEWS 24/7 για τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Eteron από την aboutpeople.

Η πολιτική επιστρέφει

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, γράφει στο NEWS 24/7 για τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Eteron από την aboutpeople.

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Να ξανακάνουμε τα κόμματα μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, γράφει στο NEWS 24/7 για την μεγάλη κοινωνική και πολιτική έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Eteron από την aboutpeople.

Έρευνα 20/20: Οι στόχοι των Ελλήνων για το 2022

Τους στόχους των Ελλήνων για την νέα χρονιά καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Τι υπόσχονται στους εαυτούς τους και κατά πόσο πραγματοποίησαν τα περυσινά τους σχέδια;

Έρευνα 20/20: Τι περιμένουν οι πολίτες από το Κίνημα Αλλαγής

Ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, το 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople που καταγράφει την στάση των πολιτών απέναντι στο κόμμα και την πολιτική του κατεύθυνση. Τι απαντούν για το ενδεχόμενο.. "επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ".

Δημοκρατική εγρήγορση απέναντι σε ακροδεξιές και φασιστικές αντιλήψεις

Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης γράφει στο NEWS 24/7 για την ακροδεξιά και τον φασισμό στην Ελλάδα που επιμένουν στην Ελλάδα, ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη δημοκρατικής εγρήγορσης για την αντιμετώπισή τους

Η χαρτογράφηση της ακροδεξιάς ψήφου - Μία σύντομη επισκόπηση στα χρόνια της Μεταπολίτευσης

Ο Ηλίας Τσαουσάκης γράφει για το φαινόμενο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα από την Μεταπολίτευση, με αφορμή την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7 στον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Έρευνα 20/20: Πόσο πιθανό είναι να δούμε μια "νέα" Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα

Στην συμπλήρωση ενός έτους από την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή", το 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για την στάση των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό και το νεοναζιστικό μόρφωμα

Έρευνα 20/20: Το προφίλ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων στην Ελλάδα

Τι πιστεύουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι για την επικινδυνότητα του κορονοϊού, πώς βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Μπάιντεν, τον Πούτιν και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι απαντήσεις στη νέα έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Έρευνα 20/20: Ο μύθος της δεκαετίας του ’80  και του Ανδρέα καλά κρατεί

Δεκαετία – πρότυπο για ολόκληρη την μεταπολίτευση σε θέματα δημοκρατίας και όσον αφορά στην ευημερία του λαού, θεωρούν τη δεκαετία του '80, οι πολίτες σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Έρευνα 20/20: Καλύτερη λειτουργία της Δημοκρατίας ζητούν οι πολίτες

Κορυφαίο πολίτευμα για τους Έλληνες η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία όμως θεωρούν πως στην Ελλάδα δεν λειτουργεί για όλους, όπως καταδεικνύει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7 στην επέτειο των 47 ετών από την αποκατάστασή της.

Έρευνα 20/20: Διαρκώς μειούμενη η αποδοχή του κυβερνητικού έργου

Συνεχή μείωση παρουσιάζουν τα ποσοστά αποδοχής του κυβερνητικού έργου στην συμπλήρωση της διετίας διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Έρευνα 20/20: Χαμηλές πτήσεις για την αντιπολίτευση, δύο χρόνια μετά τις εκλογές

Δυσαρεστημένοι στην πλειονότητά τους οι πολίτες από το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λίγο πριν την συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019, όπως καταδεικνύει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Έρευνα 20/20: Πώς κρίνουν οι Έλληνες τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019, το 20/20 του NEWS 24/7 παρουσιάζει την νέα έρευνα της aboutpeople για τις επιδόσεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Η φθορά, η απογοήτευση των νέων και το "χρηματιστήριο των υπουργών".