ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πόσο ανησυχείτε για τις σχέσεις με την Τουρκία;

Τον φόβο των Ελλήνων για την εξέλιξη των σχέσεων με την Τουρκία, καταγράφει έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Πόσοι θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο πολέμου. Πώς βλέπουν τις διερευνητικές, τη στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά και την παρέμβαση Σαμαρά.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

Ποιος ηγέτης χειρίστηκε καλύτερα τα ελληνοτουρκικά;

Οι ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας χαίρουν της μεγαλύτερης εκτίμησης όσον αφορά το χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Προηγείται του πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ

Πόσες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

Γροθιά στο στομάχι είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, για την σεξουαλική παρενόχληση στην Ελλάδα. Ζούγκλα οι χώροι εργασίας, συνηθισμένο φαινόμενο η αποσιώπηση.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Πόσοι Έλληνες εμπιστεύονται την ελληνική Δικαιοσύνη;

Έλλειψη ανεξαρτησίας, παρεμβάσεις και μεγάλες καθυστερήσεις διαπιστώνουν οι πολίτες ως προς τη λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Τι πιστεύουν για τη Συνεπιμέλεια και την εξωδικαστική διαμεσολάβηση.

Όλες οι έρευνες

Το 20/20, ερευνά τις τάσεις της κοινής γνώμης και μέσω δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα πίσω από την ανάλυση δεδομένων.

Podcast 20/20: Κούραση και αγανάκτηση για την πανδημία, άγχος για την οικονομία

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τον κορονοϊό στην συμπλήρωση ενός έτους από το πρώτο κρούσμα. Η ανησυχία των πολιτών για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ο φόβος για την διατήρηση μέτρων περιορισμού και η πρωτόγνωρη ανατροπή στις ζωές τους

Podcast 20/20: Η Τουρκία, ο φόβος για το μέλλον και η ανάμνηση του Ανδρέα

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τα εθνικά θέματα. Η ανησυχία των πολιτών για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα των διερευνητικών και ο πιο αποτελεσματικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης στα εθνικά θέματα.

Έρευνα 20/20: Υπέρ της Χάγης οι πολίτες - Βλέπουν θετικά τις διερευνητικές

Θετική εξέλιξη για τα Ελληνοτουρκικά χαρακτηρίζουν οι πολίτες την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών, στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7. Υπέρ της προσφυγής στην Χάγη η πλειοψηφία