Δυσαρέσκεια των πολιτών σε Οικονομία, Εργασία, Επενδύσεις, Κοινωνική πολιτική

Δυσαρέσκεια των πολιτών σε Οικονομία, Εργασία, Επενδύσεις, Κοινωνική πολιτική
Ο Γιάννης Βρούτσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες από το κυβερνητικό έργο σε ό,τι αφορά τον τομέα της Οκονομίας και σε εκείνους πέριξ αυτής. Οι απαντήσεις τους στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7.

Δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης στους τομείς της Οικονομίας, της Εργασίας, των Επενδύσεων και της Κοινωνικής Πολιτικής εμφανίζονται οι πολίτες στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7 σχετικά με τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία.

Το υπουργικό έργο των Χρήστου Σταϊκούρα, Γιάννη Βρούτση και Άδωνη Γεωργιάδη, αποτιμάται αρνητικά από περισσότερους από τους μισούς πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Ξεκινώντας από την Οικονομία, αρνητικά κρίνουν το κυβερνητικό έργο 6 στους 10(59,3%) ενώ θετικές είναι οι γνώμες του 35,5% των ερωτηθέντων.

Στον τομέα της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων δυσαρέσκεια εκφράζει το 56,8% ενώ θετικά κρίνει το έργο της κυβέρνησης το 34,6%, με ένα 8,6% να αποφεύγει να απαντήσει.

Σχεδόν 7 στους 10 εκ των ερωτηθέντων δεν είναι ευχαριστημένοι με την διαχείριση των Εργασιακών Θεμάτων από την κυβέρνηση. Αρνητικά και μάλλον αρνητικά κρίνει τις αποφάσεις στον τομέα της Εργασίας το 66,2%, με θετική γνώμη να διατυπώνει μόνο το 26,4%.

Σε ό,τι αφορά στην Κοινωνική Πολιτική της κυβέρνησης,  αρνητική είναι η άποψη του 57,7% με τις θετικές γνώμες να φτάνουν το 34,6%. Το 7,7% δεν απάντησε στην ερώτηση.

*Βρείτε όλες τις έρευνες και τις αναλύσεις τους στην ειδική ενότητα του NEWS 24/7,  “20/20”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα