Η πανδημία επισκίασε τα πάντα το 2020

Η πανδημία επισκίασε τα πάντα το 2020

Η πανδημία του νέου κορονοϊού και η εύρεση του εμβολίου κατά της Covid-19, είναι για τους Έλληνες τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φέυγει, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7

Η πανδημία του νέου κορονοϊού αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς που οδεύει στο τέλος της για την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.

Περισσότεροι από 8 στους 10 ερωτηθέντες(82,3%) στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7 αναφέρουν την πανδημία ως το σημαντικότερο γεγονός του 2020, ενώ και το δεύτερο σημαντικότερο σχετίζεται επίσης με την πανδημία και είναι η εύρεση του εμβολίου κατά της Covid-19.

Τρίτο σημαντικότερο γεγονός για τους πολίτες υπήρξε η καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” τον περασμένο Οκτώβριο μετά από μία μακροχρόνια δίκη.

Δύο γεγονότα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού θεωρούνται επίσης σημαντικά για τους Έλληνες, με τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ να συγκεντρώνουν το 9,9% και το κίνημα Black Lives Matter που ακολούθησε την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ να συγκεντρώνει το 5%.

Η υπογραφή του Brexit στις αρχές της χρονιάς κρίνεται σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς από το 2,7% των ερωτηθέντων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα