Πανδημία κορονοϊού, το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας

Πανδημία κορονοϊού, το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας
Άδεια Πλατεία Συντάγματος λόγω lockdown, 22 Μαρτίου 2020 Shutterstock

Την πανδημία του κορονοϊού κατατάσσουν οι πολίτες στην κορυφή των προβλημάτων με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Το σημαντικότερο πρόβλημα με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα σήμερα είναι για τους πολίτες η πανδημία του νέου κορονοϊού, όπως καταγράφεται στην έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο στην δίνη της πανδημίας, χωρίς να είναι ξεκάθαρα ορατό ακόμη το τέλος της και με τις συνέπειές της σε κάθε επίπεδο να είναι τεράστιες, έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα ζητήματα τα οποία σταθερά απασχολούσαν τους Έλληνες τα προηγούμενα χρόνια.

Δεύτερο σημαντικότερο πρόβλημα για τους πολίτες είναι η Οικονομία(25%), η οποία πλήττεται άμεσα από τον νέο κορονοϊό και το καθεστώς lockdown στο οποίο βρίσκεται η χώρα επί σχεδόν ένα χρόνο.

Το ζήτημα της ανεργίας έρχεται τρίτο(8,5%), άλλο ένα ζήτημα το οποίο συνδέεται με τις επιπτώσεις της πανδημίας, ενώ η διαφθορά(6,5%) είναι το τέταρτο πιο σημαντικό πρόβλημα για τους πολίτες. Το προσφυγικό/μεταναστευτικό έρχεται πέμπτο(4,2%) με έκτο ζήτημα τα ελληνοτουρκικά(3,9%), ενώ το ζήτημα της παιδείας βρίσκεται στην 7η θέση καθώς μόλις το 1,6% το αξιολογεί ως το σημαντικότερο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα