Ηράκλειο: Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – “Δεν ήξερα τι έκανα”
Διαβάζεται σε 1'
Συγγνώμη ζήτησε η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια αμέσως μετά τη γέννα του.
- 23 Μαΐου 2025 18:00
Προφυλακιστέα κρίθηκε η 33χρονη που το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου, αφού γέννησε, πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης.
Οπως σημειώνει το creta24.gr Εισαγγελέας και Ανακρίτρια, μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται η 33χρονη στη μαιευτική κλινική, ενώ στη Μονάδα Νεογνών νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση το λίγων ημερών βρέφος.
Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ ο δικηγόρος της υπέβαλλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η ίδια ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιώργο Καρούτσο, πως δεν ήξερε τι έκανε, ζήτησε συγγνώμη και να μετατραπεί η κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε απόπειρα δολοκτονίας.
«Είναι συγκλονισμένη, σε πανικό. Είναι σε μια ψυχιατρική διαταραχή», ανέφερε ο δικηγόρος της.
Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.