Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” σε Αττική Οδό και Κηφισό
Διαβάζεται σε 2'
Μαζική είναι η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τους δρόμους της Αττικής να βρίσκονται στο “κόκκινο”.
- 06 Ιουνίου 2025 15:45
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τις βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής να βρίσκονται στο “κόκκινο”. Απέραντο πάρκινγκ θυμίζει το μεσημέρι της Παρασκευής (6/6) ο Κηφισός με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος του Περιστερίου στην άνοδο και φτάνει έως το Μοσχάτο.
Κυκλοφοριακά προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στις Λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου καθώς και στους δρόμους γύρω από το σύνταγμα.
Οχήματα συρρέουν επίσης στο λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα οι δρόμοι γύρο από αυτό να είναι απροσπέλαστοι.
Την ίδια ώρα, απέραντο πάρκινγκ θυμίζει η Αττική Οδός με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν την μία ώρα.
Αναλυτικότερα:
- Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 60΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης.
- Καθυστερήσεις άνω των 30΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.