Πυροβολισμοί στην Αυστρία: Ένας νεκρός και μία τραυματίας – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία στην Αυστρία (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία στην Αυστρία (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο δράστης των πυροβολισμών στην Αυστρία που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστεί μια γυναίκα.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός και μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά στην Αυστρία, ενώ ο δράστης στην συνέχεια αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Traiskirchen, 32 χιλιόμετρα νότια της Βιέννης.

Το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλέστηκε τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας Γιόχαν Μπάουμσλαγκερ, ο οποίος δήλωσε ότι ο ύποπτος διέφυγε με όχημα και αργότερα αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο έκτακτης ανάγκης σε νοσοκομείο της Βιέννης. Το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών του κρατιδίου της Κάτω Αυστρίας ερευνά το περιστατικό, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι των πυροβολισμών προηγήθηκε καβγάς μεταξύ των τριών ατόμων.

Μετά τη φρικτή αιματοχυσία, ο δράστης – που πιστεύεται ότι είναι Αυστριακός (67 ετών) – διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος. Όμως το ανθρωποκυνηγητό είχε τραγική κατάληξη: ο άνδρας έβαλε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του και το πτώμα του βρέθηκε σε έναν αμπελώνα κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Kronen Zeitung ο ύποπτος βρισκόταν σε άδεια από τη φυλακή και κατείχε παράνομα το όπλο του εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα