Μπήκε στη ΛΕΑ για δεύτερη φορά μέσα σε 4 ημέρες ενώ της είχαν πάρει το δίπλωμα
Διαβάζεται σε 1'
Συνελήφθη 40χρονη η οποία κατελήφθη για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών να οδηγεί αυτοκίνητο στη ΛΕΑ, ενώ της είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για την ίδια παράβαση.
- 30 Σεπτεμβρίου 2025 20:48
Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού μία 40χρονη, η οποία κατελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Αττικής Οδού.
Όπως διαπιστώθηκε, η 40χρονη είχε τελέσει την ίδια παράβαση πριν από 4 ημέρες, για την οποία της είχε επιβληθεί από αστυνομικούς της Τροχαίας, διοικητικό πρόστιμο και της είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης για χρονικό διάστημα 40 ημερών.
Για την υποτροπή της, της επιβλήθηκε νέο διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.350 ευρώ και νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για χρονικό διάστημα 18 μηνών.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.