Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Ο Γεώργιος Ζανιάς νέος πρόεδρος
Διαβάζεται σε 2'
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η acting Γενική Διευθύντρια της ΕΕΤ ευχαρίστησαν θερμά τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και Πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας κ. Γκίκα Χαρδούβελη για την ουσιαστική εκπροσώπηση της ΕΕΤ.
- 04 Νοεμβρίου 2025 09:48
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ ) κατά τη συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου 2025, εξέλεξε, ομόφωνα, ως νέο Πρόεδρο, τον κ. Γεώργιο Ζανιά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank και ομότιμο καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ως Αντιπρόεδρο τον κ. Χρήστο Μεγάλου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς.
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η acting Γενική Διευθύντρια της ΕΕΤ ευχαρίστησαν θερμά τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και Πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας κ. Γκίκα Χαρδούβελη για την ουσιαστική εκπροσώπηση της ΕΕΤ σε σημαντικές εκδηλώσεις του χρηματοπιστωτικού κλάδου, μέσω παρουσιάσεων και καίριων τοποθετήσεων-ομιλιών του ιδίου για την σημερινή εικόνα του Ελληνικού Τραπεζικού συστήματος, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και επικοινωνιακής πολιτικής της ΕΕΤ και τον εποικοδομητικό διάλογο με την Πολιτεία, την άριστη συνεργασία με το σύνολο των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και τη Γενική Διεύθυνση της ΕΕΤ, καθώς επίσης για το σημαντικό χρόνο που διέθεσε στις εργασίες της ΕΕΤ.
Ευχαρίστησαν, επίσης, τον Αντιπρόεδρο κ. Φωκίωνα Καραβία για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή του στο έργο της ΕΕΤ, την αγαστή συνεργασία του με τον Πρόεδρο του ΔΣ και το σύνολο των μελών αυτού, και την ουσιαστική συνεισφορά του στον εκσυγχρονισμό των εργασιών και της εικόνας της ΕΕΤ.