Πώς έγινε το μαχαίρωμα μεταξύ μαθητριών στην Κυψέλη – “Από τύχη γλίτωσε η 14χρονη”

Διαβάζεται σε 2'
Επεισόδιο με μαθήτριες στην Κυψέλη
Επεισόδιο με μαθήτριες στην Κυψέλη INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέες μαρτυρίες για το σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ μαθητριών σε γυμνάσιο της Κυψέλης.

“Είχε χτυπήσει το κουδούνι για να μπούμε μέσα και μετά κατέβαινα για να πιω νερό και βλέπω να έχουν μπει σε έναν κύκλο τα δύο κορίτσια και η 16χρονη να φωνάζει στη 14χρονη και να τη βρίζει με χυδαία σχόλια. Μετά βγάζει το μαχαίρι και βλέπω να της το χώνει στην κοιλιά και μετά στο χέρι βαθύτερα“, λέει μαθήτρια που ήταν παρούσα στο σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ μαθητριών σε γυμνάσιο της Κυψέλης.

“Ήρθαν δάσκαλοι και πήραν τη 16χρονη στο γραφείο του διευθυυντή και τη 14χρονη για να έρθει το ΕΚΑΒ γιατί αιμορραγούσε. Οι πιο πολλοί από το σχολείο μου έκλαιγαν” λέει η μαθήτρια, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Όπως λέει η μαθήτρια, η 16χρονη μετά το συμβάν “δεν είχε ενοχληθεί καθόλου απλά γέλαγε. Προχώραγε και γέλαγε”.

Σημειώνεται πως η 16χρονη βρισκόταν για πρώτη ημέρα στο συγκεκριμένο σχολείο. “Ήταν πρώτη ημέρα από αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος. Έχω ακούσει ότι είχε ξανακάνει αυτά τα πράγματα σε άλλα δύο παιδιά”.

“Έβαλε το χέρι της στην κοιλιά για να προστατευτεί, από τύχη σώθηκε”

“Από τύχη σώθηκε”, λέει από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ. Έβαλε το χέρι στην κοιλιά για να προστατευτεί, αν δεν το είχε κάνει, μπορεί να θρηνούσαμε. Νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, είναι εκτός κινδύνου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα