Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” Κηφισός και κέντρο – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Διαβάζεται σε 2'
Σημαντικές είναι οι καθυστερήσεις που θα συναντήσουν οι οδηγοί στις περισσότερες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.
- 13 Φεβρουαρίου 2026 08:31
Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν για ακόμη μια ημέρα οι οδηγοί που θα βγουν το πρωί της Παρασκευής (13/2) στους δρόμους του Λεκανοπεδίου. Αυτήν την ώρα παρατηρούνται καθυστερήσεις στον Κηφισό, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, από το Περιστέρι έως και τους Αγίους Αναργύρους.
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται κατά τόπους τα οχήματα στην Κηφισίας, ιδίως στο ύψος των Αμπελοκήπων και του Χαλανδρίου.
Σημαντικά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται στο κέντρο της Αθήνας, αφού Αρδηττού και Β. Κωνσταντίνου βρίσκονται στο “κόκκινο” ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.
Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις:
Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 25΄-30΄από Δημοκρατίας έως Κηφισίας,
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.
Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.