Δίκη για τα Τέμπη: Τα ονόματα των 57 θυμάτων γραμμένα με μπογιά έξω από το συνεδριακό κέντρο

Διαβάζεται σε 1'
Δίκη για τα Τέμπη: Τα ονόματα των 57 θυμάτων γραμμένα με μπογιά έξω από το συνεδριακό κέντρο
Τα ονόματα των 57 θυμάτων γραμμένα με μπογιά έξω από το συγκρότημα «Γαιόπολις» Printscreen/Orange Press Agency

Τα ονόματα των 57 θυμάτων γραμμένα με μπογιά έξω από το συγκρότημα “Γαιόπολις”. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Σε ένα βροχερό και γκρίζο πρωινό στη Λάρισα ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (1/4) η μεγάλη δίκη για την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του drone του Orange Press Agency, τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια, με παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ περιμετρικά του κτιρίου και ένα κεντρικό σημείου ελέγχου μπροστά στην πρόσοψη του κτιρίου.

Λίγα μέτρα παραδίπλα, φαίνεται η τέντα που έχει στηθεί για τις ανάγκες των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης -οι οποίοι υπερβαίνουν τη χωρητικότητά της.

Η πιο δυνατή εικόνα βρίσκεται στην άσφαλτο: τα ονόματα των 57 θυμάτων, γραμμένα με κόκκινη μπογιά από τους διαδηλωτές της πρώτης ημέρας της δίκης (23 Μαρτίου) παραμένουν εκεί κόντρα στη βροχή.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα