Ηλιούπολη: Παραδόθηκε ο οδηγός που αναζητούνταν για το θανατηφόρο τροχαίο

Διαβάζεται σε 1'
Ηλιούπολη: Παραδόθηκε ο οδηγός που αναζητούνταν για το θανατηφόρο τροχαίο
INTIME NEWS

Από τις 13 Απριλίου αναζητούνταν ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε μοτοσικλέτα στην Ηλιούπολη και εγκατέλειψε το σημείο, ενώ ο μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε. Σήμερα παραδόθηκε στις Αρχές.

Παραδόθηκε αυτοβούλως σήμερα το πρωί (22/4) στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής ο 49χρονος Αλβανός οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο στις 13 Απριλίου, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε 64χρονο ημεδαπό μοτοσικλετιστή, στη συμβολή των οδών Πύρρωνος και Κλεάνθους στην Ηλιούπολη.

Ο οδηγός αναζητούταν από τότε και είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από την Τροχαία προς αναζήτηση πληροφοριών για το πράσινο αυτοκίνητό του με λεπτομερή περιγραφή για τον εντοπισμό του.

Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε για σχετική πραγματογνωμοσύνη και αφού ελήφθη κατάθεση αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα