Μαρινάκης: Να αποσυρθεί άμεσα βίντεο από την τραγωδία με τις 17χρονες στην Ηλιούπολη

Διαβάζεται σε 2'
H πολυκατοικία στην Ηλιούπολη
H πολυκατοικία στην Ηλιούπολη (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει πως είναι επιτακτική ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα βίντεο που σχετίζεται με την πτώση των δύο 17χρονων κοριτσιών στην Ηλιούπολη.

Την επιτακτική ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα βίντεο που σχετίζεται με την πτώση των δύο 17χρονων κοριτσιών στην Ηλιούπολη και να σταματήσει η αναπαραγωγή του εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Μετά το τραγικό περιστατικό με τα δύο 17χρονα κορίτσια, βλέπουμε τις τελευταίες ώρες ορισμένα μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ένα βίντεο, η αναπαραγωγή του οποίου κρίνεται από τους ειδικούς βαθύτατα προβληματική και επικίνδυνη. Ταυτόχρονα, η ενέργεια αυτή συνιστά απόλυτη έλλειψη σεβασμού στις οικογένειες των κοριτσιών», λέει.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα το επίμαχο βίντεο και να σταματήσει η αναπαραγωγή του, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τις οικογένειες αυτές, αλλά και προς το σύνολο της κοινωνίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο  Παύλος Μαρινάκης.

«Παράλληλα, θεωρούμε αυτονόητο ότι, τόσο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όσο και η Δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα», προσθέτει.

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και εύχεται ταχεία ανάρρωση στην οικογένεια του κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα