Ράντου για Παπακωνσταντίνου: “Όση λατρεία μπορεί να έχεις σε έναν μύθο, τόσο δύσκολο είναι να ζεις με έναν”
Διαβάζεται σε 2'
Στην εκπομπή “Τετ α τετ” παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Ράντου. Όσα είπε για την σχέση και τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
- 21 Μαΐου 2026 13:45
Η Ελένη Ράντου μιλά για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, κάνει τον απολογισμό της για το γάμο τους και αποκαλύπτει τις φορές που η σχέση τους πέρασε κρίση.
Η γνωστή ηθοποιός θα βρίσκεται στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος “Τετ α τετ” το Σάββατο 23/5 ωστόσο μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής η ίδια αναφέρει:
“Πρέπει η γυναίκα να περάσει τα 50 για να της πουν το respect. Εγώ έφτασα στα 60 για να πάρω το respect. Υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι μπορεί να σταματήσει η καρδιά μου παίζοντας. Ένιωθα ότι είμαι ένα βάρος, πάντα. Και οικονομικό και ψυχικό“, είπε αρχικά η ηθοποιός.
“Περισσότερο φροντιστική είμαι εγώ προς τον Βασίλη παρά ο Βασίλης προς εμένα. Όσο λατρεία μπορεί να έχεις σε έναν μύθο, τόσο δύσκολο είναι να ζεις με έναν μύθο. Έχουμε περάσει τρεις κρίσεις. Παλιά μας χώριζαν κάθε τρεις μήνες. Με τα χρόνια, νομίζω έχουμε πει ελάχιστα ψέματα ο ένας στον άλλο”.