Αργολίδα: Νεκρός ανήλικος μετά από εκτροπή μοτοποδηλάτου
Διαβάζεται σε 1'
Θανάσιμος τραυματισμός ανηλίκου σημειώθηκε στην Αργολίδα, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο.
- 14 Ιουνίου 2026 22:25
Ένας ανήλικος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (13/6) στην Αργολίδα.
Το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το συμβάν έλαβε χώρα στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους – Προσύμνης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο ανήλικος οδηγός του οχήματος.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Άργους – Μυκηνών.