Europa Conference League: Στους “8” ο ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοί του

Europa Conference League: Στους “8” ο ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοί του
Στιγμιότυπο από το Γάνδη-ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Γάνδης στο Βέλγιο με μια ψυχωμένη εμφάνιση πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ τρέλανε την Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης, νίκησε τη Γάνδη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, αυτή τη φορά με 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League.

Με σκόρερ τους Κρέσπο και Αουγκούστο έκανε τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν στο Βέλγιο αλλά και σε όλο τον κόσμο να μην πιστεύουν στα μάτια τους με όσα έβλεπαν και στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν τη μεγαλειώδη πρόκριση στους οκτώ του Conference League.

Όπως γράφει το SPORT24, ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με ένα πανέξυπνο γκολ του Αουγκούστο στο 77′ της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια από τα αριστερά. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έντονα απ’ όλους στον δικέφαλο καθώς ήξεραν πως αυτό το γκολ ουσιαστικά έδινε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Οι επτά υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Οι υποψήφιοι αντίπαλοί του είναι οι Ρόμα, Λέστερ, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ, Μπόντο Γκλιμτ, Σλάβια και Φέγενορντ, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Μαζί θα διεξαχθεί και το ζευγάρωμα των ημιτελικών και η κλήρωση για το γηπεδούχο του τελικού, που θα διεξαχθεί στην “Αρένα Κομπετάρε” των Τιράνων.

Σύμφωνα με το SPORT24, οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 14 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 5 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα