Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις και ομίχλες το πρωί

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις και ομίχλες το πρωί
Ομίχλη Eurokinissi

Την Κυριακή στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Την Κυριακή προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνάνε τα 5 μποφόρ.

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά στα Βορειοδυτικά τμήματα της Ευρώπης . Ο αντικυκλώνας καλύπτει τα ανατολικά και νότια και εμποδίζει τα συστήματα της Βόρειας Ευρώπης να κινηθούν νοτιότερα. Το χαμηλό στις ακτές της Αφρικής θα επηρεάσει την Κρήτη .

Στον χάρτη της Βαλκανικής διακρίνεται το πεδίο υψηλών πιέσεων.

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες Οι άνεμοι, μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς στα βόρεια , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 με 28 και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα το πρωί . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά βόρειοι έως μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι : Σαν σήμερα στις 20 Οκτωβρίου 2003 είχαμε 34 βαθμούς μέγιστη θερμοκρασία στη Βόρεια Κρήτη λόγω ισχυρών καταβατικών νοτίων ανέμων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα