MasterChef: Σοκ με την κάρτα ασυλίας και τα “γαλλικά” στον εξώστη – Ποιος αποχώρησε

MasterChef: Σοκ με την κάρτα ασυλίας και τα “γαλλικά” στον εξώστη – Ποιος αποχώρησε
Υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 4 Youtube / @Masterchef greece

Η χρήση της κάρτας ασυλίας και η δημόσια συγγνώμη της Μαρίας προς τον Γιώργο. Ένας ακόμη διαγωνιζόμενος αποχώρησε από το MAsterChef 4.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας (18/05) του MasterChef 4, αφού επικράτησαν εντάσεις, τόσο στην ψηφοφορία, όσο και στον εξώστη, ενώ στο τέλος υπήρξε και μία ακόμη αποχώρηση.

Κατά την ψηφοφορία αποχώρησης έγιναν διάφορες αλλαγές στις ψήφους, ενώ οι αιτιολογίες που ακούστηκαν δεν ικανοποίησαν κάποιους, με αποτέλεσμα οι παίκτες να γίνουν “μαλλιά – κουβάρια” μεταξύ τους.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, μέσα από την ψηφοφορία, αναδείχθηκαν οι Ντέμη, Μαρία και ο Τζον, ωστόσο, μια μεγάλη ανατροπή άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού και διαμόρφωσε αλλιώς τον διαγωνισμό.

Ο Γιώργος, που ήταν κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει και να “σώσει” κάποιον. Ο Γιώργος “έσωσε” τη Μαρία, κάτι που σόκαρε παίκτες και κριτές, αφού ο ίδιος έχει ταχθεί πολλάκις εναντίον της.

Μάλιστα, η Μαρία, αφού ανέβηκε στον εξώστη, αναγκάστηκε να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Στην κουζίνα του MasterChef 4 έμειναν η Ντέμη και ο Τζον, οι οποίοι κλήθηκαν να αναμετρηθούν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ωστόσο, όσο οι δύο παίκτες μαγείρευαν, ένας καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο και στον Διονύση εκτυλίχθηκε στον εξώστη, καθώς ο Γιώργος μιλούσε στη Ντέμη, ενώ η ίδια είχε ζητήσει να μην την ενοχλεί κανείς.

Οι δύο παίκτες μαγείρεψαν πολύ καλά, ωστόσο, είχαν κάποιες μικρές αστοχίες. Ο Τζον πήρε τέσσερα 9άρια από τους κριτές και από τον σεφ του πιάτου που κλήθηκαν να αντιγράψουν, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς.

Έτσι, ο Τζον κατέστη ασφαλής και γύρισε στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι του Star, ενώ η Ντέμη, η vegan παίκτρια του  MasterChef 4, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα