Από το Ωνάσειο κατευθείαν στο γραφείο του, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος

Από το Ωνάσειο κατευθείαν στο γραφείο του, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος
Προκόπης Παυλόπουλος ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Δεν αλλάζει απολύτως τίποτε στο πρόγραμμά μου», διαμηνύει ο απερχόμενος Πρόεδρος, που επιμένει ότι δεν θα δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην κυβέρνηση και τη διάδοχό του. Ποιοι του τηλεφώνησαν για τα «περαστικά»

Κατευθείαν στο γραφείο του, στο προεδρικό Μέγαρο, πήγε ο Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το εξιτήριο που έλαβε το μεσημέρι της Κυριακής από το Ωνάσειο, όπου εισήλθε λόγω ίωσης και επίσπευσης των προγραμματισμένων εξετάσεων για την υγεία του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποστέλλει, άλλωστε, το μήνυμα πως μέχρι τις 13 Μαρτίου που θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά της η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, θα εφαρμόσει χωρίς καμία απόκλιση το πρόγραμμά του, έως και την προηγουμένη ημέρα, οπότε και θα παραστεί στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, για την Ολυμπιάδα του Τόκιο, στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος διαμηνύει επίσης πως δεν πρόκειται ούτε για μια στιγμή να παρεκκλίνει από τον θεσμικό του ρόλο και δεν πρόκειται να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην κυβέρνηση και την διάδοχό του στο αξίωμα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ωνάσειο, πάντως, δέχτηκε πάρα πολλά τηλεφωνήματα για την υγεία του, μεταξύ των οποίων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και όλα σχεδόν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Και λέμε σχεδόν, καθώς συζητείται πως ο μόνος ίσως υπουργός δεν του τηλεφώνησε ήταν και ο –καθηγητής- Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα