Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπέγραψε στον ΣΚΑΙ – Εκτός GNTM, ποια θα την αντικαταστήσει

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπέγραψε στον ΣΚΑΙ – Εκτός GNTM, ποια θα την αντικαταστήσει
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram / @ILIANA PAPAGEORGIOU

Οριστικά εκτός GNTM και Star βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ για δύο εκπομπές. Ποιες οι πιθανές αντικαταστάτριές της.

Εδώ και αρκετές μέρες κυκλοφορούσαν οι φήμες για απομάκρυνση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το γνωστό ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου υπήρξε κριτής για δύο συνεχόμενες χρονιές, και από το κανάλι του Star.

Μάλιστα, μία αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει ακόμη πιο έντονες τις φήμες, αφού το διάσημο μοντέλο αφαίρεσε από το προφίλ της την ιδιότητά της ως κριτής του GNTM, αφήνοντας μόνο την ιδιότητα του μοντέλου.

Υπέγραψε στον ΣΚΑΙ

Η μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΙ την προηγούμενη σεζόν, που υπήρξε coach στο GNTM και είναι μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είχε δημιουργήσει εξ αρχής ερωτήματα για το αν θα ακολουθήσει και το γνωστό μοντέλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Ηλιάνα είναι οριστικά εκτός Star, ενώ υπέγραψε επίσημα το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ για ένα χρόνο, το οποίο θα αφορά σε δύο εκπομπές.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι μουσικού περιεχομένου και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με την Ηλιάνα να είναι η παρουσιάστρια του project, ενώ αρχικά η παρουσίαση της εκπομπής προοριζόταν για τον Σάκη Ρουβά.

Η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα ξένο project το οποίο έχει σχέση με αυτό που ξέρει καλά και αγαπάει, δηλαδή τη μόδα.

Τι θα γίνει με το GNTM

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ τα επικρατέστερα ονόματα είναι δύο: η Δούκισσα Νομικού και Ροζάνα Γεωργίου.

Η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou είναι περιζήτητο μοντέλο στο εξωτερικό, γεννημένη το 1994, από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα Ελληνα με καταγωγή από το Μεσολόγγι .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα