Avengers: Έτοιμο να σπάσει ρεκόρ το Infinity War

Avengers: Έτοιμο να σπάσει ρεκόρ το Infinity War
Avengers: Infinity War Facebook

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Iron Man κανείς δε φανταζόταν το ντόρο που θα δημιουργούσε η Μάρβελ με τις ταινίες της – Η πρεμιέρα του Infinity War απέφερε πάνω από 39 εκατομμύρια στα Box Office παγκοσμίως και έπεται συνέχεια

Η Marvel ίσως κυκλοφόρησε την πιο επική κινηματογραφική της ταινία μέχρι σήμερα αν κρίνουμε από την αποδοχή που είχε η πρεμιέρα και τις αντιδράσεις του κοινού.

Μπορεί την Πέμπτη να προβλήθηκε για πρώτη φορά το τρίτο μέρος ενός από τα μεγαλύτερα franchise όλων των εποχών – αυτό των Avengers από τη Marvel – ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εισπράξεις 39 εκατομμυρίων. Καταλαβαίνει κανείς το κατόρθωμα της νεώτερης προσθήκης στο MCU των Disney/Marvel από το γεγονός ότι τα 39 εκατομμύρια τα έχει εισπράξει από 21 αγορές εκτός ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στη Γαλλία το Infinity War εισέπραξε 3,9 εκατομμύρια, αποτελώντας την πιο κερδοφόρα πρεμιέρα που έχει γίνει ποτέ το μήνα Απρίλη. Αντίστοιχή επιτυχία είχαμε και στις Φιλιππίνες (2,7 εκατ.) και στη Ταϊλάνδη (1,8 εκατ δολάρια) σπάζοντας το ρεκόρ της πιο κερδοφόρας πρεμιέρας που έχουν δει οι αγορές αυτές.

Στη Νότια Κορέα, η πρεμιέρα απέφερε κέρδη 6, 5 εκατομμυρίων – ποσό ρεκόρ για τη χώρα, ενώ στην Αυστραλία αποτέλεσε τη δεύτερη καλύτερη πρεμιέρα πίσω μόνο από αντίστοιχη του Star Wars: The Force Awakens με κέρδη 6,7 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Infinity War είναι πολύ πιθανό να έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως μέχρι την Κυριακή. Αν αυτή η εκτίμηση αποτελέσει πραγματικότητα τότε θα μιλάμε για μια από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών από θέμα εσόδων.

Μόλις επτά ταινίες έχουν καταφέρει να ανοίξουν με πάνω από $175 εκατομμύρια στις ΗΠΑ (χωρίς μετατροπή ισοτιμίας), και οι περισσότερες από αυτές είναι της Disney. Στη λίστα περιλαμβάνονται, το φετινό “Black Panther” ($202 εκ.), το “The Avengers” ($207,4 εκ.), το “Avengers: Age of Ultron” ($220 εκ.), το “Jurassic World” της Universal ($208,8 εκ) και το “Star Wars: The Force Awakens” ($248 εκ.).

Οι πρώτες αντιδράσεις των συντακτών περιοδικών και ιστοσελίδων της μεγάλης οθόνης από την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι ιδιαίτερα θετικές.



Σενάριο: Καθώς οι Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες, που μονάχα αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν, ένας νέος κίνδυνος εμφανίζεται στις κοσμικές σκιές: ο Θάνος. Στόχος του είναι να συλλέξει τις έξι Πέτρες του Άπειρου, αντικείμενα με αφάνταστη δύναμη, και να τις χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη εξουσία του σε όλο το σύμπαν. Το μέλλον της Γης και όλης της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ τόσο αβέβαιο.

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Benicio del Toro, Tom Holland, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle, Letitia Wright.

Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo

Το official poster της ταινίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα