Survivor 4 – Poll: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4 – Poll: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο
Στο Survivor της Τετάρτης θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα Facebook / Survivor Greece

Η στιγμή της αποχώρησης από την κόκκινη ομάδα έφτασε. Ψηφίστε ποιος ή ποια από τους τρεις υποψήφιους θα "χαιρετήσουν" το φετινό Survivor.

Το Survivor της Τετάρτης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ένα ακόμη πρόσωπο αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, σε ένα επεισόδιο από το οποίο δεν θα λείψουν νέες εντάσεις τόσο στον στίβο μάχης ανάμεσα σε Μαριάνθη και Νικολέτα, όσο και στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Τριαντάφυλλος μπαίνει για μία ακόμη φορά στη μάχη της ψηφοφορίας, βρίσκοντας απέναντί του την Μαριάνθη Κάσδαγλη και την Ελένη Χαμπέρη, με τους τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας να διεκδικούν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Η κάλπη του ΣΚΑΪ έχει κλείσει, ωστόσο το NEWS 24/7 δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές του ριάλιτι να εκτιμήσουν και να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πως θα χαιρετήσει το φετινό Survivor.

Θυμίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη είναι υποψήφιοι μετά από σχετική ψηφοφορία της ομάδας τους, ενώ η Ελένη μετά από υπόδειξη του Παύλου Γαλακτερού, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία

Ψηφίστε ποιος πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει απόψε:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα