Survivor 4: Είναι ο Τριαντάφυλλος ο χειρότερος παίκτης; – Ας μιλήσουν οι αριθμοί

Survivor 4: Είναι ο Τριαντάφυλλος ο χειρότερος παίκτης; – Ας μιλήσουν οι αριθμοί
Survivor 4 - Ο Τριαντάφυλλος μίλησε με κούτσουρο glomex

Είναι τελικά ο Ροδίτης βάρδος ο χειρότερος παίκτης του φετινού Survivor όπως αναφέρουν οι συμπαίκτες του; Ένα crash test βάσει αριθμών.

Τραυματισμοί, γκρίνια, αναμπουμπούλα, συνεχείς κόντρες, καθημερινές εντάσεις. Η ύπαρξη του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 είναι μια δύσκολη συνύπαρξη με την πραγματικότητα της ομάδας. Ο ίδιος αισθάνεται αδικημένος. Οι συμπαίκτες του εξαπατημένοι.

Άλλοι τον πιστεύουν πως τραυματίστηκε, άλλοι του κάνουν χιούμορ για τους “μεγαλογιατρούς” που τον εξετάζουν, ο ιατρικός κορσές που φόρεσε για λίγο έγινε viral. Ο ίδιος έφτασε να ζητήσει να κάνει προθέρμανση για να δει αν μπορεί να αγωνιστεί και εν συνεχεία, προ(σ)κάλεσε τον ζαχαροπλάστη σε ένα επικό 100αρι για να αποδείξει ότι είναι πιο γρήγορος παίκτης από εκείνον. Παρότι δηλώνει τραυματίας. Και κέρδισε.

Τριαντάφυλλος VS Κώστα glomex

Προφανώς ο “Ντάφι” αποσκοπούσε στο να αναδείξει ότι ο Κώστας είναι χειρότερος αγωνιστής από τον ίδιο και πως άδικα δέχεται τα πυρά των υπολοίπων. Όλα αυτά την ώρα που οι δύο καλύβες έγιναν ένα, και η ζωή στο νησί συνεχίζεται με νέες συμμαχίες, μπλεξίματα ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε και νέες ισορροπίες.

Survivor 4 – Τα στατιστικά λένε την αλήθεια

Μελετώντας τα στατιστικά, εμείς κάναμε ένα άτυπο crash test ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους για να δούμε τελικά ποιος είναι ο χειρότερος και ποιος ο καλύτερος. Η στατιστική είναι ξεκάθαρη, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε πως ο Ντάφι έχει λιγότερους αγώνες από άλλους συμπαίκτες του λόγω μυικών προβλημάτων που του έχουν “βγει” κατά καιρούς.

Παραμένει ωστόσο ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του Survivor μαζί με τον Παππά.

  • Βάσει ποσοστών λοιπόν, καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή είναι ο πιο “νέος” Σάκης, με 76,7% και 36 νίκες έναντι 11 ηττών.
  • Ο James έχει υποχωρήσει στη δεύτερη θέση με 74,8%, αλλά και πολλούς περισσότερους αγώνες. Συγκεκριμένα έχει 86 νίκες και 29 ήττες.
  • Στις γυναίκες είναι πρώτη η Καρολίνα με 69,4% νικών. Έχει κερδίσει 43 γύρους και έχει χάσει 19.
  • Ακολουθεί η παλαιότερη Μαριαλένα με 113 γύρους, 67 νίκες, 46 ήττες και ποσοστό 59,3%, οριακά πάνω από τη Μαριαλένα που είναι στο 59,3%.

Πάμε τώρα στους προτεινόμενους, Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη και Ελένη.

  • Η Ελένη λοιπόν σε 30 αγώνες έχει 16 νίκες και 14 ήττες.
  • Η Μαριάνθη, έχει 73 γύρους, εκ των οποίων έχει κερδίσει 38 και έχει χάσει σε 35. Οι δύο κοπέλες είναι σε παρόμοια στατιστικά με λίγα λόγια.

  • Πάμε τώρα στον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής σε 73 γύρους έχει 22 νίκες και 51 ήττες. 22 φορές δηλαδή έχει δείξει τα πιστόλια του με ποσοστό της τάξης του 30,1%.
  • Βάσει κατάξης λοιπόν, είναι ο 17ος και τελευταίος παίκτης της κατάταξης από τους υπάρχοντες που έχουν μείνει.

Σημειώνεται πως σήμερα θα έχουμε και αποχώρηση: Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη. Ποιος θέλεις να αποχωρήσει σήμερα από το Survivor 4;

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα