Survivor 4 trailer: Άγριος καβγάς με Μαριάνθη και Νικολέττα εν ώρα αγώνα – Ξέσπασε η Ελένη

Survivor 4 trailer: Άγριος καβγάς με Μαριάνθη και Νικολέττα εν ώρα αγώνα – Ξέσπασε η Ελένη

Πολύ ενδιαφέρον θα είναι και το επεισόδιο της Τετάρτης του "Survivor 4", με τ. Ανάβουν τα αίματα μεταξύ Νικολέτας και Μαριάνθης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Συνεχίζονται οι καβγάδες και οι φασαρίες λίγα 24ωρα μετά την Ένωση των ομάδων του “Survivor 4”, με το trailer του αποψινού επεισοδίου να δείχνει μαινόμενες τις Μαριάνθη και Νικολέττα κατά το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Όπως όλα δείχνουν και στο σημερινό συμβούλιο του νησιού αναμένεται “σφαγή”.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια είναι η αιτία του καυγά, ωστόσο στο trailer οι δύο παίκτριες εμφανίζονται να φωνάζουν η μία στην άλλη: «Κοίτα, κοίτα πώς κάνει, έχεις βγει από τα ρούχα σου. Δεν αντέχεις έτσι;» λέει η Νικολέττα με τη Μαριάνθη να της απαντά ουρλιάζοντας «κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει Νικολέττα.» Σημειώνεται πως η Μαριάνθη έχει έρθει κοντά με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος με τη σειρά του έχει έρθει κοντά με τον Αλέξη Παππά.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ, η  Ελένη Χαμπέρη είναι εμφανώς φορτισμένη μετά την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση και ξεσπά σε κλάμματα, καθιώς φοβάται ότι θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Σημειώνεται πως σήμερα θα έχουμε και αποχώρηση: Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα