Διάρρηξη στο ιατρείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη

Διάρρηξη στο ιατρείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη
ΑΘΗΝΑ-9/2/2015-ΒΟΥΛΗ-2Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.(EUROKINISSI// ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Οι δράστες εισήλθαν στο ιατρείο σπάζοντας το παράθυρο του ισογείου, όμως δεν εντόπισαν χρήματα και έφυγαν άπραγοι, δίχως να αφαιρέσουν και τυχόν ιατρικό εξοπλισμό

Θύμα διάρρηξης έπεσε, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο ιατρείο του στον Ηράκλειο επί της Πλατείας Κορνάρου.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έσπασαν το παράθυρο του ισογείου και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του ιατρείου, παρότι ερεύνησαν τον χώρο δεν εντόπισαν χρήματα και έτσι αποχώρησαν άπραγοι και δίχως να αφαιρέσουν τυχόν ιατρικό εξοπλισμό.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί από την ιδιαιτέρα του κ. Μιχελογιαννάκη, η οποία μάλιστα είχε πέσει και εκείνη θύμα διάρρηξης στο σπίτι της, εντελώς συμπτωματικά, τις προηγούμενες ημέρες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα