Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες θα ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων

Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες θα ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων
Εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες κάλυψαν μια απόσταση 3,5 χιλιομέτρων στα Χανιά με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Για μια ακόμα χρονιά διοργανώνεται το "Santa Run" στα Χανιά. Πώς θα διεξαχθεί και πού θα πάνε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν

Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα διανύσουν μια απόσταση 3,5 χιλιομέτρων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία για τη στήριξη προνιακών δομών, όπως η ΕΛΕΠΑΠ, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών “Η Μεγαλόχαρη”, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ και ο Σύλλογος “Ορίζοντας”. Πέρυσι το ποσό που διατέθηκε στους τέσσερις Συλλόγους ήταν περίπου 27.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα τη δράση “Santa Run” διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος “Santa Run”, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

“SANTA RUN” ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το “Santa Run” είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού “Santa Run” που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη.

Πρόκειται για έναν δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Αη Βασίλη. Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό έχουν μπίρα. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο “Santa Run” όλοι είναι κερδισμένοι γιατί προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα