Άγριο έγκλημα στους Αμπελόκηπους: Σκότωσε την φίλη του και κοιμόταν πλάι της 25 μέρες

Άγριο έγκλημα στους Αμπελόκηπους: Σκότωσε την φίλη του και κοιμόταν πλάι της 25 μέρες
Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην οδό Κεδρηνού στους Αμπελοκήπους έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ το οποίο σημειώθηκε κοντά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ), στους Αμπελόκηπους στις 8.40 το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2013. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε, όμως, οι 3 επιβαίνοντες κατέβηκαν από το όχημα πυροβολώντας με καλάσνικοφ προς το μέρος των αστυνομικών - οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά - και αμέσως μετά διέφυγαν με το όχημα. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών δεν υπήρξε τραυματισμός. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το Ι.Χ. μάρκας Volvo βρέθηκε εγκαταλελειμένο στην οδό Αχαϊας και οι δράστες διέφυγαν πεζή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ένας 52χρονος σκότωσε τη φίλη του και κρατούσε το πτώμα της σπίτι του

Συνελήφθη 52χρονος, που, σύμφωνα με την αστυνομία, σκότωσε την Ιρλανδή φίλη του με την οποία διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους και βρήκαν το πτώμα της 48χρονης επάνω σε κρεβάτι. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες και ότι σε προγενέστερο χρόνο η 48χρονη είχε διαπληκτιστεί με τον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε ασκήσει σωματική βία σε βάρος της.

Σύμφωνα μάλιστα με την Espresso, ο 52χρονος μαθηματικός-αστροφυσικός είχε στο κρεβάτι του το πτώμα της φίλης του επί 25 μέρες, ενώ είχε γεμίσει το σπίτι με αρωματικά κεριά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 52χρονος τα τελευταία χρόνια έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, με έντονα σημάδια της κατάθλιψης και της ψυχολογικής διαταραχής.

Στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 52χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα