Άφαντη η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της. Έρευνες στο Ζέλι Φθιώτιδας

Άφαντη η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της. Έρευνες στο Ζέλι Φθιώτιδας

'Κλειδωμένο' το Ζέλι Φθιώτιδας από αστυνομικούς. Οι αρχές δεν εντόπισαν ούτε το παιδί της. Πιθανότατα βρίσκεται μαζί με τον παππού του. Οργανωμένη καλά η απόδραση από το Δρομοκαΐτειο

Στενός αστυνομικός κλοιός στο Ζέλι Φθιώτιδας, το χωριό καταγωγής της Βίκυς Σταμάτη, καθώς αναζητείται μετά την απόδρασή της τα ξημερώματα της Πέμπτης, από το Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News 247, η περιοχή είναι “κλειδωμένη”, με αποτέλεσμα εάν εμφανιστεί εκεί, να εντοπιστεί άμεσα από τους αστυνομικούς.

Ο ανήλικος γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον οποίον νωρίτερα δεν μπορούσαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί, είναι μαζί με τον παππού του, πατέρα της Βίκυς Σταμάτη, που έκρινε σωστό να απομακρύνει το παιδί από την όλη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εντόπισαν και ήρθαν σε επαφή με τον τρόφιμο, με τον οποίο η Βίκυ Σταμάτη είχε επικοινωνία μέσα στο Δρομοκαΐτειο.

Επίσης, οι Αρχές θεωρούν ότι επειδή είχε την οικονομική επιφάνεια, είχε σχεδιάσει την απόδρασή της και ήταν σε θέση, να βρει τα κατάλληλα άτομα, για να τη βοηθήσουν.

Υπενθυμίζεται, ότι η Βίκυ Σταμάτη, που νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο για σοβαρές ψυχικές διαταραχές , δραπέτευσε μεταξύ 1.30 και 5.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, που επιβεβαίωσε την είδηση, δήλωσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, το βράδυ της Τετάρτης. Στο τηλεφώνημά τους, η κα Σταμάτη του επανέλαβε ότι ήθελε αν γυρίσει στο παιδί της.

“Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη”, ήταν τα λόγια της στο τηλέφωνο.

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη 4 σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Εν τω μεταξύ, τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη προσήχθησαν από την Ασφάλεια δυτικής Αττικής που διενεργεί την προανάκριση για την απόδραση.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένου, η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα και ενδεχομένως, να οδηγηθούν σήμερα ενώπιόν του, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι αυτοί, που εκτελούσαν τις δύο από τις τρεις βάρδιες φύλαξης της κρατούμενης.

Φόβους για τη ζωή της εκφράζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι το απόγευμα της Τετάρτης, η Βίκυ Σταμάτη επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασθείς πρώην υπουργός της μίλησε μαζί της γύρω στις 6 το απόγευμα, λέγοντάς της: “Μη φοβάσαι, την επόμενη φορά θα βγεις”.

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε απορριφθεί μια ακόμη αίτηση αναστολής της ποινής της συζύγου του και όπως λέει ο επίσης κρατούμενος, πρώην υπουργός, εκείνη ήταν απογοητευμένη και έκλαιγε συνεχώς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα