Αναβλήθηκε η επίσκεψη Τόσκα και Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στον Παπαδήμο

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Νίκου Τόσκα και του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. στον «Ευαγγελισμό» λόγω κόπωσης του Λουκά Παπαδήμου
- 26 Μαΐου 2017 15:54
Αναβλήθηκε και μεταφέρεται για το Σάββατο η επίσκεψη του Νίκου Τόσκα και του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. στον «Ευαγγελισμό», λόγω κόπωσης του Λουκά Παπαδήμου.
Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν ότι έχει εξαντληθεί από τις συνεχείς επισκέψεις και ότι είναι απαραίτητο να ξεκουραστεί, οπότε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλαν την επίσκεψή τους.
Η συγκεκριμένη επίσκεψη που μεταφέρεται για αύριο γίνεται περισσότερο για την ανθρώπινη πλευρά του πράγματος, αφού ούτως ή άλλως αναμένεται να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για το περιστατικό και βίωσε, στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που διενεργούν και την έρευνα.