4ο Φοιτητικό Συνέδριο της ΕΕΕΕ με θέμα “Επιχειρησιακή Έρευνα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις μέσα στην κρίση”

Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών συνδιοργανώνει με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 4ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο με θέμα: «Επιχειρησιακή Έρευνα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις μέσα στην Κρίση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17 – 18 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα
- 09 Νοεμβρίου 2015 16:13
Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί το 4ο Φοιτητικό Συνέδριο της ΕΕΕΕ, που συνδιοργανώνεται από το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών, με τίτλο «Επιχειρησιακή Έρευνα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις μέσα στην κρίση».
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Η εκδήλωση στοχεύει να προσφέρει ένα βήμα για την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ ερευνητών από διάφορους επιστημονικούς κλάδους σχετιζόμενους με το αντικείμενο της Επιχειρησιακής Έρευνας. Σκοπεύει επίσης να δώσει σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στην ακαδημαϊκή κοινότητα τις επιστημονικές τους εργασίες και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις, διευρύνοντας παράλληλα τους ερευνητικούς τους ορίζοντες.
Οι 3 καλύτερες εργασίες που θα παρουσιαστούν, θα βραβευτούν με τη λήξη του Συνεδρίου.
Όλες οι σχετικές πληροφορίες αναρτώνται επίσης και στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου. Ενημερωθείτε και από τη σελίδα της EEEE στο facebook.
Σημαντικές Ημερομηνίες
16 Νοεμβρίου 2015: Υποβολή περιλήψεων
23 Νοεμβρίου 2015: Ανακοίνωση αποδοχής εργασιών