Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν να έρθουν οι λίστες Λαγκάρντ – Χριστοφοράκου στη Βουλή

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν να έρθουν οι λίστες Λαγκάρντ – Χριστοφοράκου στη Βουλή
Συνεχίστηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012, η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για τις αποκρατικοποίησεις// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Να φέρει στη Βουλή τις λίστες Λαγκάρντ και Χριστοφοράκου ζήτησε από την κυβέρνηση ο Κώστας Μαρκόπουλος

Για ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης και απελευθέρωσης των δεσμών σε ένα πολιτικό σύστημα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του έκανε λόγο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καλώντας την κυβέρνηση να φέρει τις λίστες Λαγκάρντ και Χριστοφοράκου στη Βουλή.

“Δεν είναι μόνο ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και ζήτημα απελευθέρωσης των δεσμών σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο προσπαθεί να βρει το βηματισμό του.

Αλλιώς δεν μπορούμε ούτε να σβήσουμε την αποτυχία της μεταπολίτευσης μπορούμε να σβήσουμε, ούτε να χαράξουμε καινούργιο οδικό χάρτη για την οικονομία και τη χώρα” τόνισε ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι πρέπει να μάθουμε τι θα εισπράξει η χώρα από την συμφωνία με τις ελβετικές αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα