Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, χιονίζει σε Πάρνηθα και Πεντέλη

Διαβάστε στο NEWS 247 που ισχύει απαγορευτικό απόπλου λόγω της κακοκαιρίας και σε ποιους δρόμους απαιτούνται αλυσίδες
- 11 Ιανουαρίου 2012 20:32
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.
Ωστόσο κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από και προς την Κρήτη καθώς στο νοτιοδυτικό Αιγαίο υπάρχει μικρή εξασθένηση των ανέμων. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων και στο Ιόνιο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους, με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Πάντως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένει εξασθένηση των ανέμων από Πέμπτη.
Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όποια περιοχή σας ενδιαφέρει στο deltiokairou.gr
Παράλληλα, ήδη από τη Τρίτη χιονίζει σε Πεντέλη και Πάρνηθα με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Κλειστός παραμένει ο περιφερειακός δρόμος από την Πεντέλη προς τον Άγιο Πέτρο αλλά και στην Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω.
Δείτε τη κίνηση από τον χάρτη του News.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται από το βράδυ της Τρίτης και η κίνηση στη λεωφόρο Διονύσου, από Διόνυσο προς νέα Μάκρη αλλά και στο δρόμο από Άγιο Στέφανο προς Μαραθώνα.