Σάκης Κατσούλης: “Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο Survivor All Star”

Σάκης Κατσούλης: “Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο Survivor All Star”
Σάκης Κατσούλης glomex

Προβληματισμένος και "δύσκολος" εμφανίστηκε ο Σάκης Κατσούλης όσον αφορά τη συμμετοχή του στο "Survivor All Star". Όσα είπε στη Φαίη Σκορδά.

Σε αίνιγμα εξελίσσεται η συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη στο “Survivor All Star“, καθώς μπορεί οι πληροφορίες να θέλουν τη συμμετοχή του πρώην νικητή του reality αλλά και της συντρόφου του Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι σχεδόν βέβαιη, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του reality το 2021, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/11) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν εκείνος και η σύντροφός του ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο, ο ίδιος είπε: “είμαι πολύ δύσκολος, είμαι σκεπτικός, δεν έχω υπογράψει εννοείται“.

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις του είναι στο πλαίσιο του ότι απαγορεύεται από την παραγωγή να αποκαλύψουν οτιδήποτε σχετικό με το Survivor All Star, ο ίδιος επέμεινε πως δεν έχει υπογράψει και ότι λέει την αλήθεια.

“Τον τελευταίο μήνα πιέστηκα πολύ με το καινούργιο μαγαζί που άνοιξα, κάναμε και ανακαίνιση, ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα η εστίαση και δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο Survivor. Είχα ζητήσει από την παραγωγή για έναν μήνα να κάνει off από το θέμα επαφής μας για να μπορέσω να ανοίξω το καινούργιο μαγαζί, γιατί δύο πράγματα μαζί δεν γίνονται”, ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα