Καλαμάτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 92χρονη

Καλαμάτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 92χρονη
Αίθουσα δικαστηρίου (φωτογραφία αρχείου) ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 49χρονος άνδρας που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 92χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού της στην Καλαμάτα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, Τετάρτη (5/4), μετά την απολογία του ο 49χρονος για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μέσω γενετήσιων πράξεων εις βάρος μιας 92χρονης γυναίκας στο Μελιγαλά, όπως κατήγγειλε η ίδια την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την γνώμη της εισαγγελέως και της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, ο 49χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει κάθε 1η και 15 κάθε μήνα ενώ απαγορεύεται η έξοδός του από τη χώρα και επίσης απαγορεύεται να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων το σπίτι της 92χρονης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 49χρονος άντρας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (1/4), εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού της και ενώ βρισκόταν εκεί η υπερήλικη γυναίκα, της επιτέθηκε από πίσω, την ακινητοποίησε, κρατώντας τα χέρια της, την έριξε κάτω και έπεσε από πάνω της.

Ο δράστης που είναι γείτονας της ηλικιωμένης και γνωστός στο χωριό για τον περιθωριακό τρόπο ζωής του, ενώ πριν είχε καταναλώσει και αλκοόλ στο καφενείο του χωριού, αποπειράθηκε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, καθώς το θύμα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια.

Ο δράστης τρόμαξε από τις φωνές του θύματός του και εγκατέλειψε την προσπάθεια και τις αρρωστημένες του πράξεις, ενώ τράπηκε σε φυγή.

Η ηλικιωμένη που τον αναγνώρισε, κάλεσε την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις των αντρών του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, ο 49χρονος εντοπίστηκε την Κυριακή (2/4) και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα