Αντίστροφη μέτρηση για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

Διαβάζεται σε 2'
Αντίστροφη μέτρηση για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ
Συνέντευξη Τύπου του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η εκκίνηση για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, δόθηκε 40 ημέρες νωρίτερα με την πρώτη επίσημη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Μουσείο της Ακρόπολης.

Για ακόμα μία χρονιά, Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα είναι ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά. Η εφετινή χρονιά, μάλιστα, αποτελεί ορόσημο καθώς ο Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 40 χρόνια με συμμετοχές – ρεκόρ, που αγγίζουν τις 62.000 από 140 χώρες.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος, ο Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ Θανάσης Μπασδέκης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, ο Public & Media Relations Director του ΟΠΑΠ Μανώλης Σταυρουλάκης, η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ Γιάννης Ρόκκας

Όπως δήλωσε ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας: «Είναι μία μεγάλη μέρα καθώς γιορτάζουμε τα 40 χρόνια της διοργάνωσης. Αυτός ο αγώνας αντιπροσωπεύει την αντοχή, την αφοσίωση και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Ως στέλεχος του ΟΠΑΠ, του μεγαλύτερου χορηγού του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά και Μέγα Χορηγού του ΣΕΓΑΣ, είμαι περήφανος για τον ρόλο που διαδραματίζουμε στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας».

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Σωτήρης Κυρανάκος, παρουσίασε το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα του Μαραθωνίου και τις θετικές επιπτώσεις του αγώνα στην οικονομία της Αττικής και της χώρας γενικότερα, ενώ στάθηκε και στη σημασία του αγώνα. Χαιρετισμό στη Συνέντευξη Τύπου για το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της χώρας, που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια, απηύθυναν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, η Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, και η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή.

Δείτε βίντεο με τα όσα έγιναν στη Συνέντευξη Τύπου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα