Διαγωνισμός News247

Διαβάζεται σε 4'
Διαγωνισμός News247

Στείλτε e-mail στο [email protected] με την ένδειξη “AMMOS CLUB” και το όνομά σας και κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για να βρεθείτε στην πιο δυνατή techno βραδιά δίπλα στη παραλία

SABOTAGE με TECHNO

από τον Sir του είδους…MARK BROOM στο AMMOS CLUB

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, ο Sir της techno σκηνής, Mark Broom, θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, το Ammos Club. Μαζί του θα εμφανιστεί το ανερχόμενο αστέρι της Σλοβενίας, Mathew Hoag, καθώς και ο δικός μας Steve Sai. Μια δυνατή techno βραδιά δίπλα στην παραλία από το SABOTAGE, που σκοπεύει να πυροδοτήσει το clubbing της πόλης με μετακλήσεις γνωστών ονομάτων που έχουμε (και δεν έχουμε!) ξανακούσει από το χώρο της techno, tech house, minimal κ.ά.

Στείλτε e-mail στο [email protected] με την ένδειξη “AMMOS CLUB” και το όνομά σας και μπείτε στη κλήρωση για να είστε εσείς που θα βρεθείτε στη δυνατή techno βραδιά δίπλα στη παραλία.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Ο Mark Broom ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 θεωρείται ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της αγγλικής ηλεκτρονικής σκηνής. Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι του στην Τενερίφη, όπου ήρθε σε επαφή με τους αναδυόμενους ήχους της Chicago και Acid House, στους οποίους δεν κατάφερε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε πρωτεργάτη της σκηνής που τότε διαμορφωνόταν. Ο Mark ξεκίνησε πραγματοποιώντας εμφανίσεις στο Club Night και σύντομα έγινε περιζήτητος τόσο ως dj, όσο και ως παραγωγός. Μετά τη γνωριμία του με τους Ed Handley και Andy Turner από την περίφημη Black Dog Productions, δημιουργήθηκε ένα σταθερό τρίδυμο με πολλές και σημαντικές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, κυρίως μέσω της General Productions Records. Μετά από δύο χρόνια ο manager της παραπάνω δισκογραφικής, Dave Hill, προσέγγισε το Broom με στόχο να συνεργαστούν. Το εγχείρημά τους πέτυχε και εγκαινιάστηκε με την ίδρυση της Pure Plastic Recordings.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα της απήχησης που είχε η δουλειά τους αποτελεί το LP Angie (1996), το οποίο καθιέρωσε τον Broom ως ηγετική μορφή της διεθνούς σκηνής. Αντίστοιχη επιτυχία σημείωσε το 2001 με το Rue East’s Indoor Culture LP, το οποίο περιλάμβανε τον κλασικό πλέον techno ύμνο, Birmingham.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες ο Broom πραγματοποιεί εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα club παγκοσμίως (Fuse, Fabric, La real, Florida 135 κ.ά.) και παράλληλα κυκλοφόρησε πολυάριθμα remixes για λογαριασμό σημαντικών καλλιτεχνών, όπως οι Steve Rachmad, Ken Ishi, The Advent, Eddie Flashin Fowlkes, Ben Sims και Mason on Great stuff.  Παρόμοια, συνεργάστηκε με τις πλέον αναγνωρισμένες δισκογραφικές του χώρου, όπως οι Mo-Wax, Warp, R&S, Soma, Ifach (με τον Baby Ford), Bpitch Control, Platzhirsch, Rotary Cocktail, Material και πρόσφατα, με την 2020 vision.  Από την τελευταία κυκλοφόρησε τρία επιτυχημένα EP’s, με πρώτο το “Black Russian” που ήδη έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των clubbers. Στην πρόσφατη δραστηριότητά του εντάσσονται τόσο τα επιτυχημένα remixes που κυκλοφόρησε από την Bpitch Control, όσο και αυτά που επιμελήθηκε για τον κορυφαίο Dubfire, το επιβλητικό «Twenty Nine» (Memo) και τέλος, η συνεργασία του με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως οι Dustin Zahn και Safras.

Ο Matthew Hoag έγινε περισσότερο γνωστός στην Ελλάδα μετά τη δυναμική εμφάνισή του στο 1605 stage του πρόσφατου 4G Festival. Ο ανερχόμενος dj αρχικά εργαζόταν ως τεχνικός. Έτρεφε αδυναμία στα light shows και έφερε πολλαπλές μουσικές επιρροές λόγω της δουλειάς του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Sven Vath και η μοναδική ενέργειά του επί σκηνής αποδείχτηκαν κινητήριος μοχλός, προκειμένου να αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική, ενώ επίσης η παρότρυνση του Valentino Kanzyani υπήρξε καθοριστική έτσι, ώστε να δρομολογηθεί η επίσημη σταδιοδρομία του Matthew ως dj. Οι συστηματικές περιοδείες του τα τελευταία δύο χρόνια επιβεβαιώνουν ότι αυτή του η απόφαση ήταν σωστή, με τις επιρροές του να εμπλουτίζονται διαρκώς και τον σημερινό του ήχο να φλερτάρει περισσότερο με την tech-house.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα