Διαγωνισμός Viral Video Ad AKTO - ΚΕΘΕΑ

Διαγωνισμός Viral Video Ad AKTO - ΚΕΘΕΑ

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του ΚΕΘΕΑ και ψηφίστε το αγαπημένο σας βίντεο, δημιουργίες των σπουδαστών της ΑΚΤΟ για τον οργανισμό

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε συνεργασία με τους σπουδαστές της ΑΚΤΟ δημιουργούν ViralVideoAd και καλούν όλους εσάς να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, να επισκεφθείτε τη σελίδα του ΚΕΘΕΑ και να ψηφίσετε το αγαπημένο σας βίντεο .

Post, share, upload, comment… Οι νέοι επικοινωνούν με τους νέους μέσα από το Διαδίκτυο. Μέσα από κανάλια όπως το youtube, με videos που γίνονται viral, με σύντομα και έξυπνα slogan, με εικόνες από την καθημερινή τους ζωή, με spots στα οποία ήρωες θα μπορούσαν να είναι και οι ίδιοι.

Με το σκεπτικό αυτό, το ΚΕΘΕΑ προσέγγισε το κολέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ, ζητώντας από τους σπουδαστές του να δημιουργήσουν το πρώτο viralvideoad για τον οργανισμό.

Οι τριτοετείς Γραφίστες ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία και φαντασία, και εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους στη ''Διαφήμιση'' Γιώργου Μπότσου. Προσέγγισαν το πρόβλημα των εξαρτήσεων και μίλησαν στη γλώσσα των ανθρώπων που εμπλέκονται με τη χρήση ουσιών, δημιουργώντας μηνύματα από νέους για νέους.

Στο project έλαβαν μέρος συνολικά 45 σπουδαστές, δημιουργώντας ένα πραγματικά αξιόλογο υλικό το οποία θα χρησιμοποιηθεί από το ΚΕΘΕΑ για τις μελλοντικές του επικοινωνιακές του δράσεις. Από το σύνολο της δουλειάς επιλέχθηκαν δώδεκα videos, τα οποία θα τεθούν στην κρίση του κοινού μέσα από online διαγωνισμό που θα φιλοξενηθεί στον ιστότοπο του ΚΕΘΕΑ.

Ενημερωθείτε και ψηφίστε στο www.kethea.gr.

Σας καλούμε να δώσετε φωνή στη δημιουργική προσπάθεια των νέων δημιουργών του ΑΚΤΟ, ψηφίζοντας το καλύτερο video, αλλά και προωθώντας το διαγωνισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να γίνει το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για απεξάρτηση και κοινωνική επανένταξη ηχηρότερο!

Οι νικητές του διαγωνισμού αλλά και όλοι οι σπουδαστές που εργάστηκαν στο project θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α).

Το ΚΕΘΕΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ΙΑΝΟ για τη διάθεση βιβλίων των εκδόσεων του στους νικητές του διαγωνισμού.

SHARE:

24Media Network