Η MILKO έκανε πραγματικότητα το νέο Γήπεδο Μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας!

Η MILKO έκανε πραγματικότητα το νέο Γήπεδο Μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας!

Το σύγχρονο επιχειρείν συνειδητοποιεί κάθε μέρα και περισσότερο ότι σε κάθε του βήμα, επιχειρηματικό, αναπτυξιακό, οικονομικό, πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία και να επιστρέφει σ' αυτή.

Η παρούσα συνθήκη της πανδημίας, έχει αναδείξει τη συγκεκριμένη ανάγκη ως επιτακτικότερη από ποτέ. Η υγειονομική κρίση έδωσε μια μοναδική ευκαιρία στην ελληνική επιχειρηματικότητα να δείξει τον καλύτερό της εαυτό στηρίζοντας όχι μόνο το κρίσιμο μέτωπο της Υγείας, αλλά τη συνολική προσπάθεια της χώρας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το φαινόμενο και ενωμένη να χτίσει ένα αισιόδοξο μέλλον.

Πρωτοβουλίες στήριξης δομών υγείας, εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών ή περιβαλλοντικών σχεδίων υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στρατηγικά. Ιδιαίτερα ξεχωρίζουν πρωτοβουλίες που απευθύνονται στη νέα γενιά, δίνουν κίνητρα, όραμα και δημιουργούν στόχους για μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Η αξιοποίηση αγαπημένων brands για την κινητοποίηση των νέων ανθρώπων είναι ένας άμεσος και ευθύς τρόπος να μιλήσουν στην καρδιά των εφήβων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η συνεργασία του MILKO της ΔΕΛΤΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μια συνέργεια που εκφράζει τη νέα γενιά, μιλάει τη γλώσσα της μέσα από έναν κορυφαίο αθλητή που την εμπνέει, διερευνά τις ανάγκες της και απαντά με πράξεις. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Κάν’το για τη γειτονιά σου”, το MILKO με την ορμή του Γιάννη Αντετοκούμπο και μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό, ζητά από τους νέους να υποδείξουν γήπεδα μπάσκετ που θα ήθελαν να ανακατασκευαστούν από τη ΔΕΛΤΑ και να τους επιστραφούν λειτουργικά και σύγχρονα για να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια. Πρόσφατο παράδειγμα το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας που ανακατασκευάστηκε και παραδόθηκε στους νέους της περιοχής για να παίζουν, να ονειρευτούν και να πιστέψουν στις δυνατότητες τους, γιατί πάνω από όλα το δικαιούνται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα