Η Nova με σειρά ενεργειών στηρίζει τους συνδρομητές της σε Ζάκυνθο, Ιθάκη, Καρδίτσα, Κεφαλληνία, Μαγνησία και Φθιώτιδα

Η Nova με σειρά ενεργειών στηρίζει τους συνδρομητές της σε Ζάκυνθο, Ιθάκη, Καρδίτσα, Κεφαλληνία, Μαγνησία και Φθιώτιδα

H Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, ενημερώνει ότι στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιφερειακές ενότητες Ζακύνθου, Ιθάκης, Καρδίτσας, Κεφαλληνίας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από την πρόσφατη κακοκαιρία και τις καταστροφές που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», προχωρώντας σε μία σειρά ενεργειών με στόχο τη διευκόλυνσή τους.

Συγκεκριμένα για τουςσυνδρομητές των παραπάνω πληγεισών περιοχών:

- Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία φραγή σε συνδρομητές Nova (οικιακούςσυνδρομητές, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) σευπηρεσίες Internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών έωςστις 4 Οκτωβρίου.

- Συνδρομητές που έχουν υποστεί βλάβη στην εγκατάστασή τους ή στονεξοπλισμό τους θα δικαιούνται,κατόπιν αίτησις τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της βλάβης(αντικατάσταση εξοπλισμού) από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

- Οι δωρεάν αντικαταστάσεις εξοπλισμών και οι επισκέψεις τεχνικών, αφορούντους πελάτες στο σύνολο τους ανεξαρτήτως σύμβασης. Επιπλέον δεν επιφέρουνδέσμευση.

- Οι συνδρομητές σε περιπτώσεις μετακόμισης δεν θα χρεώνονται τοτέλος μετακόμισης.

- Παράλληλα, η Nova θα προχωράει σε διακοπή ή υποβάθμιση σε συνδρομητές που ενημερώνουνότι έχουν υποστεί ζημιές και ζητούν διακοπή των υπηρεσιών συνδρομητικήςτηλεόρασης, χωρίς κάποια επιβάρυνση.

- Συνδρομητές υπηρεσιών τηλεόρασης που επικοινωνούν με τη Nova και ζητούν διακοπή λόγω της έκτακτηςανάγκης, η διακοπή τους θα γίνεται άμεσα και με on line τρόπο και δεν θα ισχύει ο προγραμματισμός για το τέλος του μήνα.

- Τέλος, ΔΕΝ θα χρεώνεται το τέλος επανασύνδεσης σε όσους συνδρομητέςυπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης επιθυμούν επανασύνδεση.

Για περισσότερεςπληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα ΚαταστήματαNova:

· Ζακύνθου: Κατάστημα Nova Ζακύνθου, Αγ. Λαζάρου 14, Τηλ.2695024424

· Καρδίτσας: ΚατάστημαNova Καρδίτσας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 8, Τηλ. 2441041350

· Κεφαλληνίας:Καταστήματα Nova Αργοστολίου, Λιθόστρωτου 47, 2671025405 & Λ. Βεργωτή 21,Τηλ. 2671025271

· Μαγνησίας:Κατάστημα Nova Βόλου, 28ης Οκτωβρίου 49, Τηλ. 2421025220

· Φθιώτιδας:Κατάστημα Nova Λαμίας, Ανθήλης 1, Τηλ. 2231037141

ή καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova στο 13831 (χρέωση 0,2500€/κλήση από δίκτυοForthnet).

SHARE: