Η Scoot βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στα βραβεία TTG Travel Awards και Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards 2023

Διαβάζεται σε 3'
Η Scoot βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στα βραβεία TTG Travel Awards και Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards 2023

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Scoot, Calvin Chan, παρέλαβε τα βραβεία TTG Travel Awards και Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards 2023

Η Scoot, η θυγατρική χαμηλού κόστους της Singapore Airlines, τιμήθηκε με το βραβείο “Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους” (Best Low-Cost Carrier) στα βραβεία TTG Travel Awards και Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards 2023. Η Scoot έχει κερδίσει αυτά τα βραβεία για συνεχόμενες χρονιές, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για άριστη λειτουργία και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως ηγέτη στον κλάδο.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Scoot, Calvin Chan, παρευρέθηκε και στις δύο τελετές απονομής των βραβείων και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του. Δήλωσε: “Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία για ακόμη μια φορά και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την αταλάντευτη αφοσίωση, το πάθος και τη σκληρή δουλειά ολόκληρης της οικογένειας της Scoot. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να συνδέουμε ανθρώπους και πολιτισμούς μέσω των ταξιδιών και να επαναπροσδιορίζουμε την εμπειρία στον κλάδο των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους”.

TTG Travel Awards 2023 – Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους

Τα TTG Travel Awards διοργανώνονται ετησίως από την TTG Asia και βραβεύουν τις καλύτερες εταιρείες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ασίας και του Ειρηνικού. Οι νικητές καθορίζονται μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας από τους αναγνώστες της έκδοσης TTG και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η 32η ετήσια τελετή απονομής των TTG Travel Awards και το επίσημο δείπνο πραγματοποιήθηκαν στην Ταϊλάνδη στις 28 Σεπτεμβρίου 2023. Η Scoot κερδίζει το βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά.

Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards 2023 – Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους (Ασία και Ειρηνικός)

Τα βραβεία Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards αναγνωρίζουν την αριστεία στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Οι νικητές επιλέχθηκαν από τις ψήφους των επαγγελματιών του κλάδου με βάση τη συνολική αριστεία, τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και άλλα κριτήρια σύμφωνα με την εμπειρία τους.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Conrad Centennial Singapore στις 3 Οκτωβρίου 2023. Το βραβείο απονέμεται στην Scoot για δεύτερη χρονιά.

Νωρίτερα φέτος, η Scoot ανακηρύχθηκε επίσης ως η “Καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων” στα Skytrax World Airline Awards 2023. Από το 1999, τα World Airline Awards θεωρούνται ως “τα Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας” και παραμένουν πλήρως ανεξάρτητα και αμερόληπτα, με ταξιδιώτες από περισσότερες από 100 εθνικότητες να αποφασίζουν για τους νικητές μέσω μιας έρευνας ικανοποίησης επιβατών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα