ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 & Πίνδος σε Στρατηγική Εκπαιδευτική Συνεργασία

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 & Πίνδος σε Στρατηγική Εκπαιδευτική Συνεργασία

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020 και ο Μεγαλύτερος Πρωτοβάθμιος Συνεταιρισμός της χώρας στον Κλάδο της Πτηνοτροφίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία κορυφής!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με πρωτοπορία στον τομέα Γαστρονομίας συνάπτει Στρατηγικής σημασίας Συνεργασία με την «Πίνδος». Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων (ΑΠΣΙ), που σήμερα αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα αξιοποιούν τα υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και διατροφικής αξίας προϊόντα του γνωστού Συνεταιρισμού, κατά την εκπαιδευτική διαδικασία και μαζί με τους κορυφαίους chef – καθηγητές τους θα δημιουργούν απολαυστικές συνταγές!

Η «Πίνδος» θα συμβάλλει στη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο της γαστρονομίας, που είναι και ο απώτερος στόχος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η συνεργασία περιλαμβάνει, επίσης, επίσκεψη των σπουδαστών Γαστρονομίας στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων. Η ΠΙΝΔΟΣ είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και διαθέτει τις πλέον σύγχρονες και άρτιες τεχνολογικές εγκαταστάσεις, στον κλάδο της πτηνοτροφίας, οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, θα υπάρχει πληθώρα κοινών δράσεων, μεταξύ των οποίων, διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων και masterclasses από τους ειδικούς της πτηνοτροφικής εταιρίας.

Η Πίνδος μετρά μια ιστορία 63 ετών! Με διαρκείς επενδύσεις σε υποδομές και εξοπλισμό παραμένει στην κορυφή της ελληνικής πτηνοτροφίας, οδηγώντας τις εξελίξεις στον κλάδο αυτό, έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με το ποιοτικό, ασφαλές, ελληνικό και νόστιμο κοτόπουλο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, κομβικής σημασίας, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα